Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ρωσία ανανεώνει τις τακτικές πτήσεις με την Ελλάδα από 8 Φεβρουαρίου

SKY Express
Φωτογραφία Αρχείου

Με μήνυμά της στα social media, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ενημερώνει πως «από τις 8 Φεβρουαρίου 2021, η Ρωσία ανανεώνει τις τακτικές πτήσεις με την Ελλάδα». 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (29/1) η κυβέρνηση της Ρωσίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις με την Ελλάδα, καθώς η εξάπλωση των μολύνσεων του νέου κορονοϊού έχει επιβραδυνθεί. «Με βάση τα αποτελέσματα των συζητήσεων και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση σε μεμονωμένες χώρες, αποφασίστηκε η επαναφορά σε αμοιβαία βάση διεθνών πτήσεων με την Ελλάδα από τις 8 Φεβρουαρίου 2021», υπογράμμισε η ανακοίνωση του ρωσικού ομοσπονδιακού κέντρου απάντησης κατά του νέου κορονοϊού, που εκδόθηκε μετά από συνάντηση στην οποία προήδρευσε η αντιπρόεδρος Τατιάνα Γκολίκοβα.

Όπως τονίζεται θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από τη Μόσχα στην Αθήνα. Η κυβέρνηση είπε επίσης ότι εκτός από την Μόσχα, αρκετά αεροδρόμια στη χώρα, όπως στο Αστραχάν, το Γεκατερίνμπουργκ, το Ιρκούτσκ και το Χαμπάροφσκ, θα επαναφέρουν ορισμένες διεθνείς πτήσεις από τις 8 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις