Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Ρωσία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία –Το Κίεβο απάντησε με την εκτόξευση 33 drones

Η Ρωσία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία –Το Κίεβο απάντησε με την εκτόξευση 33 drones

Συνεχίστηκαν οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το Κίεβο απάντησε με εκτόξευση 33 drones.

Η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας βαλλιστικό πύραυλο Ισκαντέρ, έναν πύραυλο κρουζ και επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), ανακοίνωσε σήμερα η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας.

Τα ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα κατέστρεψαν τον πύραυλο κρουζ και 20 επιθετικά drones, διευκρινίζει η ουκρανική πολεμική αεροπορία σε ανάρτησή της στο Telegram.

Ο πύραυλος Ισκαντέρ “δεν έφτασε στον στόχο του”, προσθέτει. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσα drones εξαπέλυσε συνολικά η Ρωσία ή αν η επίθεση αυτή προκάλεσε ζημιές ή απώλειες.

Από την άλλη η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε 33 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) που εκτοξεύτηκαν από την Ουκρανία εναντίον περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα.

Τα ουκρανικά UAV αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν προτού πλήξουν τους στόχους τους στις περιφέρειες Λίπετσκ, Ροστόφ επί του Ντον και Βόλγκογκραντ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην πλατφόρμα Telegram, χωρίς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις