Κόσμος

Η Sabah… “βρήκε” ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών στην Αθήνα!

Πρωτοσέλιδο πρόκληση από την εφημερίδα Sabah. Υποστηρίζει ότι ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών μένει στην Αγία Παρασκευή. Δημοσιεύει τη διεύθυνση και φωτογραφίες του. Τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσιογράφοι της εφημερίδας είχαν προσαχθεί σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες» και ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sabah έρχεται να βάλει νέα… φωτιά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της τη Δευτέρα (13.05.2019), η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ένα από τα κρησφύγετα των «γκιουλενιστών» βρίσκεται στην Αθήνα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στον Ελεύθερο Τύπο ο Μανώλης Κωστίδης.

Η Sabah στο πρωτοσέλιδό της δημοσιεύει και φωτογραφίες του Yalcin Esmek, ηγετικού στελέχους του κινήματος που ο Ερντογάν θεωρεί πως επιχείρησε να τον ανατρέψει τον Ιούλιο του 2016 με το πραξικόπημα.

Εκτός από τις φωτογραφίες του Esmek στην Αθήνα, η Sabah δημοσιεύει την πινακίδα του αυτοκινήτου, τη διεύθυνση στην οδό Πραξιτέλους στην Αγία Παρασκευή και το όνομα που αναφέρεται στο κουδούνι με τα αρχικά Y. Es.

sabah sabah

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, δημοσιογράφοι της ίδιας εφημερίδας είχαν προκαλέσει… αναστάτωση στην Αγία Παρασκευή. Τους είχαν δει να κινούνται έξω από το ελληνογαλλικό σχολείο, κρίθηκαν ύποπτοι και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ερντογάν: Να μη μας μιλάνε αυτοί που δέχονται πραξικοπηματίες

Το πρωτοσέλιδο της Sabah έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες», όπως συνηθίζει να αποκαλεί και τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα. Πρόκειται για τους στρατιωτικούς που διέφυγαν από την Τουρκία με ελικόπτερο και έφτασαν στην Ελλάδα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου 2016, λίγες ώρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας την Κυριακή (12.05.2019) στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε σχετικά με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην χώρα μας πως «δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα όσοι δέχονται πραξικοπηματίες».

Με πληροφορίες και από eleftherostypos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι οι «Μπλε Δράκοι» που τρομάζουν τους κολυμβητές – Το εντυπωσιακό αλλά επικίνδυνο θαλάσσιο πλάσμα
Σπάνιοι, εντυπωσιακοί και επικίνδυνοι: οι «Μπλε Δράκοι» έχουν προκαλέσει συναγερμό σε παραλίες της Μεσογείου, καθώς το τσίμπημά τους μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο
Μπλε δράκοι
Ο Τραμπ βλέπει τον εαυτό του ως Νίξον απέναντι στον Χρουστσόφ: «Αδύνατο να κερδίσεις πόλεμο χωρίς επίθεση στη χώρα – εισβολέα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε φωτογραφία – σύγκριση με το ιστορικό «Kitchen Debate» του 1959 και επανέλαβε ότι αν ήταν στον Λευκό Οίκο ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 1
Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για διαπραγματεύσεις απελευθέρωσης των ομήρων και κατάπαυση πυρός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για συνομιλίες με στόχο μια συμφωνία για τους ομήρους και μια κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, χωρίς ωστόσο να στείλει αντιπροσωπεία στο Κατάρ ή στην Αίγυπτο
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: Ρεκόρ με περισσότερα από 10 εκατομμύρια στρέμματα καμένα το 2025
Οι δασικές πυρκαγιές έχουν ήδη καταστρέψει μια έκταση ίση με την Κορσική, ξεπερνώντας μέσα σε οκτώ μήνες το προηγούμενο ρεκόρ του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του ευρωπαϊκού συστήματος EFFIS
Πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν απαιτεί την παράδοση του Ντονμπάς και την παραίτηση της Ουκρανίας από την ένταξη στο ΝΑΤΟ για συμφωνία ειρήνης
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από το Κίεβο να παραδώσει πλήρως το Ντονμπάς, να παραιτηθεί από την ένταξη στο ΝΑΤΟ και να απαγορεύσει την ανάπτυξη δυτικών στρατευμάτων στο έδαφός του
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1