Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Σίνθια Νίξον έχασε τη μάχη για τη Νέα Υόρκη – Η ανάρτηση μετά την ήττα [pics]

Η Σίνθια Νίξον έχασε τη μάχη για τη Νέα Υόρκη – Η ανάρτηση μετά την ήττα [pics]

Η «Μιράντα» του Sex and the City έδωσε τη μάχη της για να εκλεγεί κυβερνήτης στη Νέα Υόρκη αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Άντριου Κούομο που κατέχει τη θέση από το 2011. Η αντίδραση της ηθοποιού μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον, γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», δεν κατάφερε να εκθρονίσει τον ισχυρό κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, ο οποίος επικράτησε με άνεση την Πέμπτη στην εσωκομματική διαδικασία των δημοκρατικών για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος για το αξίωμα.

Ο κυβερνήτης, 60 ετών, που βρίσκεται στον θώκο αυτό από το 2011, ουσιαστικά έχει πλέον σχεδόν εξασφαλισμένη μια νέα τετραετή θητεία μετά τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, καθώς η Πολιτεία της Νέας Υόρκης αποτελεί ιστορικά οχυρό των δημοκρατικών.

Ποια είναι η Σίνθια Νίξον

Η Σίνθια Νίξον εκτός από ηθοποιός είναι γνωστή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γκέι και για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού (ασθένεια με την οποία και η ίδια πάλεψε), παντρεμένη με γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. Τα δυο μεγαλύτερα αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου με τον καθηγητή αγγλικών Ντάνι Μόζες.

Ο μικρός Μαξ γεννήθηκε το 2011 από την σύζυγό της Κριστίν Μαρινόνι, η οποία είχε διατελέσει σύμβουλος εκπαίδευσης του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Αν η Νίξον κέρδιζε θα ήταν η πρώτη αμφιφυλόφιλη γυναίκα στο ύπατο αξίωμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Η Νίξον με ανάρτησή της στο instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που την πίστεψε και τη στήριξε. «Ξεκινήσαμε κάτι εδώ στη Νέα Υόρκη και δεν τελειώνει σήμερα. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Και γνωρίζω ότι μαζί θα κερδίσουμε αυτή την μάχη..» έγραψε η ηθοποιός και ακτιβίστρια που όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει.

Δείτε την ανάρτηση της Σίνθια Νίξον

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις