Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η συγκινητική ιστορία που έκοψαν από το Love Actually (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκινητική ιστορία που έκοψαν από το Love Actually (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που βγήκε η ταινία που έχει γίνει συνώνυμο των Χριστουγέννων. Γιατί Χριστούγεννα χωρίς Love Actually δεν γίνεται!

Λίγο πριν φτάσουν τα Χριστούγεννα και οι φαν βυθιστούν στη μαγεία του Love Actually, μια κομμένη συγκινητική σκηνή κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο βίντεο που κόπηκε από την ταινία βλέπουμε το ειδύλλιο της αυστηρής διευθύντριας που υποδύεται η Anne Reid. Επιστρέφει σπίτι μετά τη δουλειά για να φροντίσει την άρρωστη σύντροφό της Geraldine που υποδύεται η Frances de la Tour.

Το ζευγάρι συνδέεται με τον χαρακτήρα που ερμηνεύει η Emma Thompson, Karen, καθώς ο γιος της πηγαίνει στο σχολείο όπου εργάζεται η Anne Reid. Στο σύντομο βίντεο, που γρήγορα έγινε viral, η Anne ρωτά τη σύντροφό της για τη μέρα της. Παρά την κατάσταση της υγείας της, παραμένει αισιόδοξη. Οι δυο γυναίκες μοιράζονται ένα σύντομο διάλογο. Στην επόμενη σκηνή τις βλέπουμε στο κρεβάτι, με την Geraldine να βήχει μέσα στη νύχτα και τη διευθύντρια να την παίρνει μια τρυφερή αγκαλιά.

Στη συνέχεια η Emma Thompson ανακοινώνει τον θάνατό της. Το πλάνο εστιάζει στο θλιμμένο πρόσωπο της Anne Reid, που φορά γυαλιά ηλίου για να κρύψει τα δάκρυά της. “Λυπήθηκα πολύ που δεν μπήκε” δήλωσε για την κομμένη σκηνή ο παραγωγός Richard Curtis. “Η ιδέα ήταν να παρακολουθήσουμε απλά επιπόλαια αυτή την αυστηρή διευθύντρια και στη συνέχεια να την αγαπήσουμε. Γιατί όσο απίθανο και αν φαίνεται, κάθε άνθρωπος που συναντάς στη ζωή έχει τη δική του περίπλοκη ιστορία αγάπης”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε