Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η σύνταξη του Πούτιν και το… μυστήριο χόμπι του [pics]

Η σύνταξη του Πούτιν και το… μυστήριο χόμπι του [pics]

Την ανθρώπινη πλευρά του έδειξε ο “σκληρός” πρόεδρος της Ρωσίας κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε εργοστάσιο μετάλλων. Ο ίδιος αποκάλυψε και ποιο είναι το όνειρο του για τα επόμενα χρόνια ενώ δεν δίστασε να συμβουλέψει και έναν εργάτη.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, πήγε σε εργοστάσιο μετάλλων στην πόλη Τσελιάμπινσκ, ανατολικά από τα Ουράλια, και έδειχνε ευδιάθετος ενώ ήταν πιο φιλικός από ποτέ.

Ο ίδιος είπε στους εργάτες ότι θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία την καριέρα του και αφού πάρει σύνταξη από το τιμόνι της χώρας ονειρεύεται να ταξιδέψει για να δει την φύση και ιστορικά αξιοθέατα».

“Σήμερα όλα τα ταξίδια που κάνω περιορίζονται στο να φθάνω σε ένα αεροδρόμιο, να πηγαίνω σε κάποιο δωμάτιο και μετά πάλι πίσω στο αεροδρόμιο”, πρόσθεσε ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το χόμπι του… μιας και όπως είπε “προτιμάω να το κρατήσω για τον εαυτό μου”.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι ξεχώρισε έναν εργάτη και τον πλησίασε για να τον συμβουλεύσει. Ο Πούτιν, λοιπόν, τόνισε στον φοιτητή Alexey Trofimov, πως θα πρέπει πάντα να βρίσκει χρόνο για την προσωπική του ζωή.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ολοκληρώνει τη θητεία του σε δυο χρόνια, το 2018 και μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει αν θα ξαναείναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Ρωσίας. Αν και είναι στο τιμόνι της χώρας έξι χρόνια μέχρι στιγμής, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την προσωπική του ζωή.


Είναι γνωστό ότι ήταν παντρεμένος και χώρισε με την Λιουντμίλα Πούτινα, με την οποία απέκτησε δυο κόρες. Ωστόσο, οι φήμες οργιάζουν ότι διατηρεί δεσμό με την εκρηκτική πρώην Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα, ενώ πολλοί λένε πως έχουν αποκτήσει και παιδί αλλά το κρύβουν, όπως κάνουν άλλωστε και με τη σχέση τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε