Κόσμος

Η Τερέζα Μέι ποζάρει για την αμερικάνικη Vogue

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένεται να φιλοξενηθεί στο τεύχος Απριλίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού μόδας Vogue, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της.

Η Μέι στήθηκε μπροστά στον φακό της Αμερικανίδας φωτογράφου Άνι Λίμποβιτς στην επίσημη εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς νωρίτερα αυτόν το μήνα, παραχωρώντας παράλληλα μια συνέντευξη, όπως ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ενώ η προκάτοχός της Μάργκαρετ Θάτσερ εμφανίστηκε στις σελίδες της βρετανικής Vogue, η Μέι θα είναι η πρώτη Βρετανίδα ηγέτις που θα φιλοξενηθεί στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πρωθυπουργός έκανε μια φωτογράφηση για την αμερικανική Vogue», δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου της Μέι. Η φωτογράφηση αναμένεται να περιληφθεί στο τεύχος Απριλίου.

Η Μέι, γνωστή για την προτίμησή της σε εντυπωσιακά παπούτσια, ήταν ανέκαθεν λάτρης του περιοδικού.

Ερωτηθείσα κατά τη διάρκεια συνέντευξης από το ραδιόφωνο του BBC το 2014 ποιο αντικείμενο πολυτελείας θα επέλεγε εάν ήταν ναυαγός σε ένα ερημονήσι, η Μέι επέλεξε μια ισόβια συνδρομή στην Vogue.

Πέρυσι, η Μέι δέχθηκε τα πυρά από πρώην υπουργό της κυβέρνησης για το ακριβό της γούστο στη μόδα αφού φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης σε εφημερίδα φορώντας ένα δερμάτινο παντελόνι, το οποίο σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης είχε κοστίσει 995 λίρες (1.199 δολάρια).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την έπαυλη κολαστήριο του Τζέφρι Επστάιν στο ιδιόκτητο νησί της Καραϊβικής
Η δημοσίευση αυτών των νέων εικόνων έρχεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση Τραμπ δέχεται πιέσεις να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της για τον Τζέφρι Επστάιν
Έπαυλη Τζέφρι Επστάιν
Μήνυση κατά των ΗΠΑ κατέθεσε οικογένεια ψαρά που σκοτώθηκε από αμερικανικό πλήγμα στην Καραϊβική – Κατηγορούν την κυβέρνηση Τραμπ
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε περισσότερα από 20 πλοία στην περιοχή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 83 άτομα
Η στιγμή που σκάφος στην Καραϊβική Θάλασσα δέχεται αμερικανικό πλήγμα