Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο – Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram

Η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο – Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram

Η θρυλική ηθοποιός Τζέιν Φόντα ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου πως δίνει μάχη με τον καρκίνο στα 84α της χρόνια.

«Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες», ανέφερε η Τζέιν Φόντα με ανάρτησή της στο Instagram.

«Είναι θεραπεύσιμος καρκίνος. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνουν, οπότε νιώθω πολύ τυχερή», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλεσε επίσης τον εαυτό της «τυχερό» που «έχει ασφάλιση υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς», αναγνωρίζοντας ότι έχει παραπάνω προνόμια ως διασημότητα.

«Σχεδόν κάθε οικογένεια στην Αμερική χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο κάποια στιγμή και πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση στην ποιοτική υγειονομική περίθαλψη που λαμβάνω, γεγονός καθόλου σωστό», συνέχισε.

Η θρυλική σταρ έκανε γνωστό πως κάνει χημειοθεραπείες έξι μήνες και «διαχειρίζεται τις θεραπείες αρκετά καλά», ενώ τόνισε πως δεν θα αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις