Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

«Η Βασίλισσα Ελισάβετ έβλεπε “The Crown”» αποκαλύπτει ηθοποιός της σειράς

«Η Βασίλισσα Ελισάβετ έβλεπε “The Crown”» αποκαλύπτει ηθοποιός της σειράς

Θαυμάστρια της δημοφιλούς σειράς «The Crown» φαίνεται πως ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο σε νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Ματ Σμιθ μιλώντας στην εκπομπή «Today» αποκάλυψε πως η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθούσε τη σειρά «The Crown», ενώ έδωσε στοιχεία και για τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Γνώρισα τον σημερινό βασιλιά Κάρολο, του είπα ότι φοράει υπέροχα παπούτσια… και μετά συνάντησα τον Χάρι μια φορά στο πόλο», θυμάται ο ηθοποιός.

«Με πλησίασε και μου είπε “ο παππούς”, γιατί παρακολούθησε τη σειρά», πρόσθεσε. «Άκουσα ότι και η βασίλισσα την είχε παρακολουθήσει, ναι, και το έβλεπε την Κυριακή το βράδυ, προφανώς».

«Ξέρω ότι ο Φίλιππος σίγουρα δεν την παρακολούθησε», είπε ο Σμιθ για τον Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 πριν από τα 100α γενέθλιά του.

«Ένας φίλος μου κάθισε δίπλα του σε δείπνο μια φορά και τον ρώτησε. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ο Φίλιππος ρώτησε τον φίλο μου αν έκανε το “The Crown”», είπε.

«Ο φίλος μου δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Στο τέλος του γεύματος είπε: “Φίλιππε, πρέπει να σε ρωτήσω, έχεις παρακολουθήσει το “The Crown”;. Και ο Φίλιππος προφανώς γύρισε προς το μέρος του και του είπε: “Μην είσαι γελοίος”».

Ο Σμιθ αποκάλυψε επίσης ότι γνώρισε και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κάποια στιγμή στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις