Κόσμος

Η βασίλισσα Καμίλα στις εξέδρες του Wimbledon με σικ φόρεμα διακοσμημένο με καμηλοπαρδάλεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αποδεικνύει ότι η σχέση της με το Wimbledon είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ, καθώς η βασίλισσα Καμίλα παραβρέθηκε κατά τη δέκατη ημέρα του τουρνουά σήμερα Τετάρτη (10.087.2024).

Πριν από τη δράση των προημιτελικών του Wimbledon, η βασίλισσα Καμίλα από κοινού με λοιπούς αριστοκράτες της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας, βρέθηκε στο αρχαιότερο τουρνουά τένις στον πλανήτη.

Το παρών στη διοργάνωση, που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Wimbledon  της Αγγλίας, έδωσαν και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Carole και Michael Middleton.

Χωρίς τον βασιλιά Κάρολο στο πλευρό της, η 76χρονη βασίλισσα, έγινε δεκτή από την πρόεδρο του Wimbledon, Debbie Jevans, η οποία τη συνόδευσε στο Centre Court για να συναντήσει τα ball boys και girls.

queencamilla

QueenCamilla

QueenCamilla

queencamilla

Φορώντας ένα κομψό ιβουάρ φόρεμα διακοσμημένο με καμηλοπαρδάλεις και ασορτί σουέντ γόβες, η βασίλισσα έδειχνε ευδιάθετη καθώς συνομιλούσε με κάθε μία από τις μαθήτριες που είχαν αναλάβει μία από τις πιο ζωτικές δουλειές του τουρνουά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Θείο δώρο» για τους επιστήμονες η πρόσκρουση του πυραύλου στη Σελήνη – Ένα τυχαίο ατύχημα γίνεται σπάνιο επιστημονικό πείραμα
Οι ερευνητές ρίχνουν την προσοχή τους στα πετρώματα και την σκόνη του δορυφόρου - Πάνω από 220 τόνοι συντριμμιών εξοπλισμού βρίσκονται στο φεγγάρι μας
Στιγμιότυπο από τη στιγμή της πρόσκρουσης του πυραύλου της Space X στη Σελήνη (Πηγή φωτογραφίας: video grab
5
Μασούντ Πεζεσκιάν: Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για συμφωνία – Να μπει τέλος στο «ούτε πόλεμος ούτε ειρήνη»
Αναφερόμενος στις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ομάν, ο Ιρανός πρόεδρος σημείωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εξεύρεσης λύσης για την αντιμετώπιση πιθανών παραβιάσεων
Ο Πρόεδρος του Ιράν, Masoud Pezeshkian