Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Wonder Woman και οι φίλοι της τραγουδούν για όσους είναι σε καραντίνα

Η Wonder Woman και οι φίλοι της τραγουδούν για όσους είναι σε καραντίνα

Η Gal Gadot έβαλε κι εκείνη το λιθαράκι της ως Wonder Woman με λίγη βοήθεια από τους φίλους της στις μέρες του κορονοϊού.

Ένωσε λοιπόν τις δυνάμεις της με μέλη του καστ της ταινίας Wonder Woman 1984 και τραγούδησαν μαζί το Imagine του John Lennon, έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι να φανταστούμε ότι ο κόσμος μας μετά από αυτή την περιπέτεια θα γίνει και πάλι καλύτερος. 

«Γεια σας παιδιά. Ημέρα έκτη σε καραντίνα. Και θέλω να πω ότι οι τελευταίες ημέρες με έκαναν λίγο να φιλοσοφώ», λέει η Gadot στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

«Αυτός ο ιός επηρέασε όλο τον κόσμο. Τους πάντες. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από που κατάγεσαι. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί».

Η ηθοποιός λέει ακόμα ότι εμπνεύστηκε αυτό το βίντεο από έναν Ιταλό που βγήκε στο μπαλκόνι του και έπαιξε σαξόφωνο για τους γείτονές του. Έπαιξε το “Imagine”.

Την Gadot στο Imagine συνόδευσαν η Kristen Wiig, o Pedro Pascal και η Lynda Carter. Θα δείτε επίσης να λένε το τραγούδι ύμνο, η Sarah Silverman, η Sia, ο Jimmy Fallon και ακολούθησαν Jamie Dornan, Labrinth, James Marsden, Eddie Benjamin, Zoe Kravitz, Amy Adams, Leslie Odom, Jr, Chris O’Dowd, Will Ferrell, Mark Ruffalo, Norah Jones, Ashley Benson, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Annie Mumolo, και η Maya Rudolph.

Και το αποτέλεσμα είναι μαγικό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις