Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ίμπιζα: “Οργιάζουν” οι Βρετανοί, αρνούνται να δουλέψουν οι αστυνομικοί! [vids]

Φωτο Twitter / @KingsmanLaw
Φωτο Twitter / @KingsmanLaw

Ισπανοί αστυνομικοί αρνούνται να εργαστούν στην Ίμπιζα, υποστηρίζοντας πως η αμοιβή τους δεν είναι αρκετή σε σχέση με αυτά που βλέπουν τα… ματάκια τους. Δηλαδή ημίγυμνους Βρετανούς τουρίστες να παλεύουν στους δρόμους και να κάνουν σεξ στην παραλία.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως το να προσπαθούν να… συγκρατούν τις ορμές των περίπου 750.000 Βρετανών που επισκέπτονται την Ίμπιζα κάθε χρόνο, είναι μια δουλειά που στους κόλπους της ισπανικής αστυνομίας δεν θεωρείται τίποτα περισσότερο από μια… αγγαρεία.

Δεν πάμε!

Οι… αριθμοί λένε πως πρέπει να βρίσκονται στο νησί 287 αστυνομικοί, ωστόσο εκείνοι που παρουσιάζονται είναι 241 και αυτοί “με το ζόρι”. Μάλιστα, το θέμα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, που ο Ισπανός υπουργός Εσωτερικών, Jose Manuel Ignacio Zoido, το χαρακτήρισε “πρόβλημα πρώτης προτεραιότητας”.

Ο μηνιαίος μισθός των αστυνομικών κυμαίνεται μεταξύ 1.600 και 1.700 ευρώ, ωστόσο το κόστος διαβίωσης στην περιοχή είναι αρκετά υψηλό και σε συνδυασμό με τις απίστευτες εικόνες και καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί, τους κάνουν απρόθυμους να εργαστούν εκεί.

Ποιές είναι αυτές οι καταστάσεις; Βρετανοί τουρίστες, κυρίως νεαρής ηλικίας, να επιδίδονται σε έναν… αιώνιο διαγωνισμό αλκοόλ και σεξουαλικών περιπτύξεων, ενώ όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν, δεν λείπουν και οι συμπλοκές!

Δείτε μερικά βίντεο από τα… κατορθώματα Βρετανών στην Ίμπιζα

Δεν αξίζει κανείς να έρθει εδώ, γιατί πρέπει να ξοδέψουν όλο τους το μισθό για τη διαμονή τους“, λέει ο Jose Manuel Mariscal de Gante, επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: Μόνο το περασμένο καλοκαίρι, 76 Βρετανοί συνελήφθησαν για σειρά αδικημάτων, ενώ επίσης σε 594 ζητήθηκε να εγκαταλείψουν τη χώρα! Ακόμη, 258 ζήτησαν και πήραν βοήθεια από το προξενείο της Βρετανίας, μετά τις… περιπέτειές τους.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε