Κόσμος

Ινδία: 17χρονος μεθυσμένος οδηγός «έσκασε» με την Porsche του πάνω σε μηχανή και σκότωσε τους δυο αναβάτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει έναν 17χρονο να τρέχει με την Porsche του λίγες στιγμές πριν χτυπήσει μοτοσικλέτα στο Πούνε της Ινδίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες.

Ο κατηγορούμενος οδηγός, τέσσερις μήνες πριν κλείσει τα 18, ήταν μεθυσμένος τη στιγμή του δυστυχήματος με την Porsche του, την Κυριακή (20.05.2024) σε διασταύρωση στην περιοχή Kalyani Nagar, στην Ινδία.

Ο 17χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία βάσει των σχετικών διατάξεων.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι δυο άτυχοι αναβάτες της μηχανής, επέστρεφαν σπίτι τους μετά από μια βραδιά με φίλους τους.

Κοντά στη μοιραία διασταύρωση, το πολυτελές αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε το δίκυκλο, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες του να σκοτωθούν ακαριαία.

Αφού προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα, ο οδηγός του αυτοκινήτου την εμβόλισε στα κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου στην άκρη του δρόμου. 

Τα θύματα, ένας άντρας και μια γυναίκα με καταγωγή από το Madhya Pradesh, ήταν και τα δυο 24 ετών.

Οργή πάντως προκάλεσε το γεγονός, πως οι αρμόδιες αρχές άφησαν τον νεαρό οδηγό ελεύθερο με εγγύηση. Μάλιστα, ένα άλλο βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 17χρονο να πίνει με τους φίλους του λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η μεταναστευτική κρίση στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Η Ελλάδα στις 22 χώρες που πιέζουν την Ισπανία για αυστηρότερα μέτρα – Ο Σάντσεθ εν μέσω αντιδράσεων ανέβασε summer playlist
Η έκρυθμη κατάσταση στον ισπανικό θύλακα ανοίγει μέτωπο στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με 22 ηγέτες, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς ελέγχων στη Σένγκεν - Για «εγωιστική» και «παράνομη» στάση κάνει λόγο ο Πέδρο Σάντσεθ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα
Ο Τραμπ απειλεί ξανά με «πολύ δυνατά πλήγματα» στο Ιράν: ΗΠΑ και Ισραήλ σχεδιάζουν χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές
«Θα τους χτυπήσουμε πολύ δυνατά και, κάποια στιγμή θα πουν "δεν μπορούμε άλλο"», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ - Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από βλήμα στα ανοικτά του Ομάν
Ντόναλντ Τραμπ