Κόσμος

Ινδία: 493 νεκροί και πάνω από 36.000 νέα κρούσματα κορονοϊού

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας στην Ινδία ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 493 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 36.083 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Επισήμως, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο γιγαντιαίο ασιατικό κράτος των 1,3 δισεκ. κατοίκων ανέρχεται μέχρι σήμερα σε 431.225 νεκρούς επί συνόλου 32.192.596 μολύνσεων.

Τα στοιχεία που ανακοινώνονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι το λεγόμενο δεύτερο κύμα της πανδημίας έχει αποκλιμακωθεί στη χώρα που καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων, πίσω από τις ΗΠΑ. Ειδικοί όμως επισημαίνουν πως οι επίσημοι αριθμοί είναι υποτιμημένοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS