Κόσμος

Ινδία – Κορονοϊός: 244 θάνατοι και περίπου 23.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 22.842 κρούσματα κορονοϊού, ενώ 244 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από τη νόσο.

Τα περισσότερα κρούσματα (13.217) και οι περισσότεροι θάνατοι (121) αναφέρθηκαν στη νότια πολιτεία Κεράλα, επίκεντρο της πανδημίας τους τελευταίους μήνες.

Με 448.817 θανάτους επί συνόλου 33.813.903 μολύνσεων από την εκδήλωση της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην επικράτειά της, η υποήπειρος των 1,3 δισεκ. κατοίκων καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο σε απόλυτα μεγέθη, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων, πίσω από τις ΗΠΑ, βάσει των επίσημων απολογισμών. Τα ενεργά κρούσματα είναι 270.557, κατά το υπουργείο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Βρετανία: Γόνος πλούσιας οικογένειας δολοφόνησε την σύντροφό του με κουζινομάχαιρο – Την κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε πρώτη
Ο 26χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η 31χρονη σύντροφός του του επιτέθηκε πρώτη με κουζινομάχαιρο ενώ φαινόταν «τρελή», «παράφρων» και «δαιμονισμένη»
Ο πλούσιος 26χρονος που κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της συντρόφου του