Κόσμος

Ινδία: Ξύρισαν το κεφάλι μητέρας και κόρης διότι αντιστάθηκαν σε βιασμό

Φρίκη προκαλεί το περιστατικό που έγινε σε χωριό στην Ινδία. Ξύρισαν το κεφάλι μιας μητέρας και της κόρης της, τις ξυλοκόπησαν και τις διαπόμπευσαν στο χωριό επειδή αντιστάθηκαν σε απόπειρα βιασμού από ομάδα ανδρών, ανακοίνωσε η ινδική αστυνομία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ινδία τα στοιχεία όσον αφορά την σεξουαλική βία που ασκείται στις γυναίκες προκαλούν πραγματικό σοκ, ιδιαίτερα στις αγροτικές της ζώνες, στις οποίες ζει το μεγαλύτερο μέρος των 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων της, είναι απογοητευτικά.

Επτά άνδρες, ένας από τους οποίους ήταν αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, μπήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της γυναίκας σ’ αυτό το χωριό της Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, με πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη κόρη της, διευκρίνισε η αστυνομία.

Όταν το κορίτσι και η μητέρα του, της οποίας ο σύζυγος κερδίζει τον επιούσιο επαιτώντας, αντιστάθηκαν, δέχθηκαν επίθεση και ο αξιωματούχος τις οδήγησε στη συνέχεια σε έναν κουρέα για να τους ξυρίσει το κεφάλι, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στην αστυνομία.

“Προς το παρόν έχουν συλληφθεί έξι από τους υπόπτους στην υπόθεση αυτή. Η αστυνομία διεξάγει επιχειρήσεις για την σύλληψη και των υπολοίπων, οι οποίοι διαφεύγουν μετά το γεγονός”, δήλωσε ο αστυνομικός Σαντζάι Κουμάρ.

Ο αξιωματούχος του χωριού και ο κουρέας βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. Η υπόθεση αυτή προσήλκυσε την προσοχή των ινδικών μέσων ενημέρωσης και έντονες επικρίσεις από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Μπιχάρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σερβία: Συνελήφθη κορυφαίος αξιωματικός της αστυνομίας – Οι καταγγελίες για κατάχρηση εξουσίας και η σύνδεση με τον Βούτσιτς
Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί στη Σερβία η σύλληψη του Μάρκο Κρίτσακ, ενός από τους ισχυρότερους αξιωματικούς της αστυνομίας, ο οποίος...
Πανηγυρισμοί στη Σερβία
Έρευνα για τρομοκρατία ξεκινάει η Ρωσία μετά την ουκρανική επίθεση σε βιομηχανική εγκατάσταση στο Νίζνι Νόβγκοροντ
Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν νωρίτερα μια επίθεση εναντίον «του διυλιστηρίου πετρελαίου του Κστόβο», «ενός από τα πιο μεγάλα διυλιστήρια της Ρωσίας, που παράγει καύσιμα και λιπαντικά»
ρωσια ουκρανια
Ζώνες «πολέμου» Γαλλία και Γερμανία: Εκτός ελέγχου οι διαδηλώσεις με μολότοφ, λεηλασίες, τραυματισμούς και εκατοντάδες συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στη Γαλλία, βόμβα μολότοφ έβαλε φωτιά στο πόδι αστυνομικού, με έναν διαδηλωτή να σπεύδει να τον βοηθήσει
γερμανια