Κόσμος

Ινδία: Οκταώροφο κτίριο καταρρέει σαν χάρτινος πύργος

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε ένα οκταώροφο κτίριο στην Ινδία εξαιτίας κατολίσθησης χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Σιμλά στο βόρειο κρατίδιο Χιμασάλ Πραντές στην Ινδία με το κτίριο να εκκενώνεται λίγο πριν καταρρεύσει και τους κατοίκους να σώνονται.

Δεν κατάφεραν, ωστόσο, όλοι οι ένοικοι να βγάλουν τα υπάρχοντά τους, καθώς η κατάσταση ήταν επικίνδυνη και έπρεπε να αποχωρήσουν.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την προειδοποίηση το οκταώροφο κτίριο έγινε… σκόνη με τον θόρυβο να είναι εκκωφαντικός. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, η πολυκατοικία φαίνεται από διαφορετικές οπτικές γωνίες σιγά σιγά μετακινείται καθώς το έδαφος αρχίζει να υποχωρεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάφος αναψυχής που βούλιαξε πριν 2.000 χρόνια βρέθηκε στον βυθό της Αλεξάνδρειας
Οι επόμενες έρευνες στην καρίνα του πλοίου «θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή, τη θρησκεία, την πολυτέλεια και τη διασκέδαση στις πλωτές οδούς της αρχαίας Αιγύπτου κατά τη ρωμαϊκή εποχή»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
«Το πεπρωμένο της Ουκρανίας είναι το πεπρωμένο της Ευρώπης» το μήνυμα ενότητας από Ζελένσκι, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ
Μετά την λήξη της τετραμερούς συνάντησης ο Γάλλος πρόεδρος και ο Γερμανός καγκελάριος αποχώρησαν δίχως να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Φρίντριχ Μερτς, ο Κιρ Στάρμερ, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα