Τρίτη, 5 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ινδία: Πέθανε η σύζυγός του και έφτιαξε κούκλα σιλικόνης για να του κρατάει συντροφιά 

Ινδία: Πέθανε η σύζυγός του και έφτιαξε κούκλα σιλικόνης για να του κρατάει συντροφιά 

Ένας άνδρας στην Ινδία φέρεται να «επανέφερε στη ζωή» τη νεκρή σύζυγό του. Πώς; Δημιουργώντας μια κούκλα σιλικόνης, η οποία είναι… τρομακτικά ρεαλιστική! Το ακόμα πιο περίεργο σε αυτή την υπόθεση, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun, είναι ότι επρόκειτο για επιθυμία της ίδιας της συζύγου του.

Κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, το 2021 ο Tapas Sandilya έχασε την σύζυγό του Indrani. Πριν τον θάνατό της, η γυναίκα από την Ινδία – όπως υποστηρίζει η Sun – φέρεται να είπε στον σύζυγό της ότι σε περίπτωση που πέθαινε πριν από εκείνον, θα ήθελε να δημιουργήσει μια κούκλα σιλικόνης του εαυτού της για να του κρατάει… συντροφιά.

Σύμφωνα με τον 65χρονο, η σύζυγός του πήρε την ιδέα από τα αγάλματα που έβλεπε να εκτίθενται σε μουσεία. «Ήταν τότε που η Indrani μου είπε την επιθυμία της για ένα παρόμοιο άγαλμά της, αν τύχαινε να φύγει από τη ζωή πριν από μένα», δήλωσε. «Ήθελα απλώς να εκπληρώσω την επιθυμία της» προσθέτει.

Ο Tapas Sandilya ξόδεψε περίπου 3.000 δολάρια για την κούκλα από σιλικόνη που θα έμοιαζε με την γυναίκα του, ενώ χρειάστηκαν σχεδόν έξι μήνες για να κατασκευαστεί και ζυγίζει περίπου 66 κιλά. Η κούκλα – η οποία είναι τρομακτικά ρεαλιστική- είναι ντυμένη με τα αγαπημένα ρούχα της Indrani και κάθεται στο αγαπημένο της σημείο στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού τους.

Δείτε βίντεο:

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο 65χρονος – σύμφωνα με την New York Post – δεν είναι το μόνο άτομο που έχει «αναδημιουργήσει» την σύζυγό του με μια κούκλα μετά θάνατον. Για την ιστορία, το 2020 ένας άλλος άνδρας στην Ινδία έφτιαξε μια κούκλα σιλικόνης της συζύγου του που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν τόσο αληθοφανές, που πολλοί φίλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για πραγματικό πρόσωπο.

Επίσης, ένας Κινέζος χήρος φέρεται να έβαλε έναν κατασκευαστή από κούκλας του σεξ να φτιάξει ένα αντίγραφο μιας νεότερης έκδοσης της εκλιπούσας συζύγου του. Στη συνέχεια, έβαλε να φτιάξουν άλλη μια κούκλα όταν η δεύτερη χάλασε.

Με πληροφορίες από Sun, New York Post και South China Morning Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις