Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΗΠΑ: 10χρονος έσωσε τη μητέρα του που έπαθε επιληπτική κρίση μέσα στην πισίνα

ΗΠΑ: 10χρονος έσωσε τη μητέρα του που έπαθε επιληπτική κρίση μέσα στην πισίνα

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει ένα 10χρονο αγοράκι από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ να σώζει τη μητέρα του που λίγο έλειψε να πνιγεί στη πισίνα του σπιτιού τους, αφού έπαθε κρίση επιληψίας.

Η μητέρα του Γκάβιν Κίνεϊ έπαθε επιληπτική κρίση ενώ κολυμπούσε, με τον 10χρονο να την βλέπει «να βυθίζεται στην πισίνα». Χωρίς δεύτερη σκέψη, το μικρό αγόρι  βούτηξε στην πισίνα, μετέφερε τη μητέρα του στη σκάλα και κράτησε το κεφάλι της πάνω από το νερό για περισσότερο από ένα λεπτό πριν πηδήξει ο παππούς του για να την βοηθήσει.

«Φοβήθηκα λίγο», δήλωσε ο μικρός «σούπερ ήρωας».

Δείτε βίντεο:

Η Λόρι Κίνεϊ δήλωσε ότι η ίδια μαζί με το παιδί της περνούσαν ένα «υπέροχο πρωινό» μέχρι που αποφάσισαν να μπούνε στην πισίνα για να κολυμπήσουν. «Ο Γκάβιν μόλις είχε βγει από την πισίνα όταν έπαθα κρίση«, δήλωσε η γυναίκα για να συμπληρώσει: «Με τρόμαξε περισσότερο από ό,τι είχα φοβηθεί ποτέ». «Είναι σίγουρα ο ήρωάς μου», τόνισε η μητέρα «πραγματικά νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου» πρόσθεσε, γεμάτη περηφάνεια , για την γενναιότητα του παιδιού της.

Το αστυνομικό τμήμα του Κίνγκστον απένειμε αργότερα στον Γκάβιν βραβείο για τη γενναιότητά του.

Με πληροφορίες από ABC News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις