Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: 6χρονη που είχε απαχθεί το 2019 βρέθηκε ζωντανή – Την έκρυβαν κάτω από σκάλα

ΗΠΑ: 6χρονη που είχε απαχθεί το 2019 βρέθηκε ζωντανή – Την έκρυβαν κάτω από σκάλα

Ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών εντοπίστηκε καλά στην υγεία του έπειτα από δύο χρόνια που αναζητούνταν από τις αρχές. Το κοριτσάκι είχε απαχθεί από τους γονείς του, όταν αυτοί έχασαν την επιμέλεια, οι οποίοι το έκρυψαν σε ένα μυστικό δωμάτιο στο σπίτι του παππού του στο Saugerties στο Ούλστερ της Νέας Υόρκης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το κοριτσάκι αγνοούνταν από το 2019 από τη Νέα Υόρκη όταν οι γονείς, αφού έχασαν την επιμέλειά της, αποφάσισαν να την κρατήσουν κρυμμένη σε ένα κρυφό δωμάτιο κάτω από μια σκάλα στο σπίτι του παππού της.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 6χρονη Paislee Shultis ύστερα από μια πληροφορία. Ύστερα από έρευνα στο σπίτι το κοριτσάκι εντοπίστηκε σε ένα μυστικό χώρο, κάτω από τις σκάλες του σπιτιού του παππού.

Αφαίρεσαν σκαλιά και είδαν ένα ζευγάρι μικροσκοπικά πόδια

«Οι ντετέκτιβ χρησιμοποίησαν ένα εργαλείο για να αφαιρέσουν πολλά από τα ξύλινα σκαλοπάτια και τότε είδαν ένα ζευγάρι μικροσκοπικά πόδια. Μετά την αφαίρεση πολλών ακόμη σκαλοπατιών, το παιδί και ο απαγωγέας του ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο», είπε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η New York Post η Πέισλι ήταν 4 ετών όταν οι γονείς της έχασαν την επιμέλεια της ίδιας και της μεγαλύτερης αδερφής της στο «Cayuga Heights» που απέχει περισσότερο από 200 χιλιόμετρα από την τοποθεσία που βρέθηκε η μικρή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί οι γονείς έχασαν την επιμέλεια.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι για να πάρουν τα παιδιά δεν κατάφεραν να βρουν τη μικρή, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή την ώρα της απαγωγής βρισκόταν στο σχολείο. Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας κατέληξε στο σπίτι του νόμιμου κηδεμόνα.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε δύο χρόνια αργότερα στο σπίτι του παππού της και πλέον οι γονείς του Κερκ Σούλτις και Κίμπερλι Κούπερ, αλλά και ο παππούς της αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παρέμβαση στην επιμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πέισλι εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία της προτού δοθεί στο νόμιμο κηδεμόνα, με τον οποίο ζει και η αδερφή της, σε άγνωστη τοποθεσία

Ο αρχηγός της αστυνομίας ανακοίνωσε πως το κοριτσάκι επί δύο χρόνια δεν πήγαινε σχολείο και δεν λάμβανε εκπαίδευση ούτε στο σπίτι που την έκρυβαν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις