Κόσμος

ΗΠΑ: Αγνοείται πλοίο με 20 επιβάτες κοντά στις Μπαχάμες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Ένα πλοίο με 20 επιβαίνοντες χάθηκε μεταξύ των Μπαχαμών και της Φλόριντας, ανακοίνωσε η αμερικανική ακτοφυλακή, που σταμάτησε τις έρευνές της σήμερα, έπειτα από τρεις ημέρες άκαρπων προσπαθειών.

Το πλοίο, που είχε αποπλεύσει από τα νησιά Μπίμινι τη Δευτέρα, είχε ως προορισμό το Λέικ Γουόρθ, στις ΗΠΑ, σε απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων.

Την Τρίτη, οι λιμενικές αρχές ειδοποιήθηκαν ότι το πλοίο δεν είχε φθάσει στον προορισμό του, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Για τρεις ημέρες, ομάδες των δύο χωρών πραγματοποίησαν έρευνες από αέρα και θάλασσα σε μια έκταση 44.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ωστόσο οι επιχειρήσεις ανεστάλησαν σήμερα.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας βρίσκονται στις οικογένειες των αγνοουμένων», σχολίασε ο πλοίαρχος Στίβεν Μπάρντιαν, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Οργή για τα κενά ασφαλείας και το σύστημα του 2021 που δεν λειτούργησε ποτέ - Νέα συγκλονιστικά βίντεο
Το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το υπουργείο Μεταφορών καθώς διαδηλωτές ζητούσαν την παραίτηση του υπουργού μετά τη δεύτερη πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία μέσα στο 2026
REUTERS
13
Ισπανία: Τα ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν τα κρίσιμα λάθη του κέντρου ελέγχου πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων
Οι οδηγίες που δόθηκαν δεν ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία ασφαλείας, η οποία απαιτούσε κίνηση με οπτική επιτήρηση και ανώτατη ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα
Ισπανία
30