Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ανακάλυψαν ότι την είχαν πυροβολήσει όταν το μωρό της απάντησε στο FaceTime

ΗΠΑ

Νεκροί στο σπίτι τους στο Σικάγο των ΗΠΑ βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη (07.12.2022) η Javonni Jenkins και ο Curtis Hardman. Ο θάνατος της 27χρονης και του 79χρονου πατέρας της προήλθε από πυροβολισμούς και έγινε γνωστός αφού ο μόλις δύο ετών γιος της απάντησε σε μια κλήση στο…  FaceTime

Η 27χρονη Javonni Jenkins εργαζόταν στο νοσοκομείο Holy Cross του Σικάγο και όταν δεν εμφανίστηκε στην δουλειά της, κάποιοι ανησύχησαν και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Την κάλεσαν λοιπόν στο FaceTime, αλλά το τηλέφωνο της το σήκωσε ο μόλις δύο ετών CJ. 

«Μπορούσα να δω ότι δεν φορούσε καθόλου ρούχα. Φορούσε μόνο μια πάνα. Οπότε κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε η Nicole Worth, που την κάλεσε στο FaceTime. Η συνάδελφος της 27χρονης ζήτησε τότε από την αστυνομία να διενεργήσει έλεγχο στο σπίτι.

Η Nicole Worth και αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι της 27χρονης Javonni Jenkins έσπευσαν επίσης στο σημείο, όπου η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και έκανε τη φρικιαστική ανακάλυψη. Η 27χρονη Javonni Jenkins και ο 79χρονος πατέρας της Curtis Hardman είχαν πυροβοληθεί και ήταν νεκροί, ενώ ο 2 ετών CJ ήταν σώος και αβλαβής.

Σύμφωνα με την New York Post, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Με πληροφορίες από New York Post

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις