Κόσμος

ΗΠΑ: Άνοιξε κέντρο εμβολιασμού κατά του κορονοϊού ακόμα και στην Times Square (pics, vid)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα νέο κέντρο εμβολιασμού κατά του κορονοϊού εγκαινιάστηκε στην Times Square με σκοπό την επανεκκίνηση της βιομηχανίας ψυχαγωγίας της Νέας Υόρκης. Την κορδέλα έκοψαν ο δημιουργός του μιούζικαλ «Χάμιλτον» Λιν Μάνουελ Μιράντα και ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάσιο. 

«Θέλουμε να συναντηθούμε ξανά και θέλουμε να πούμε ιστορίες στο σκοτάδι» δήλωσε ο Λιν Μάνουελ Μιράντα, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του επιτυχημένου μιούζικαλ για τον Αλεξάντερ Χάμιλτον. «Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό εάν δεν αισθανόμαστε ασφαλείς και αν δεν αισθάνεστε εσείς ασφαλείς. Έτσι, το πρώτο βήμα σε αυτήν τη διαδικασία είναι να κάνουμε τους εμβολιασμούς μας και θα ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα» συμπλήρωσε.

Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού από τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Ο Ντε Μπλάσιο δήλωσε ότι ελπίζει ότι οι ειδικοί χώροι εμβολιασμού θα βοηθήσουν τη βιομηχανία να ανοίξει ξανά τον Σεπτέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες:

times square vaccination center times square vaccination center times square vaccination center

Το νέο κέντρο εμβολιασμού στην Times Square θα είναι ανοιχτό σε εργαζόμενους στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, δήλωσε ο δήμαρχος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της βιομηχανίας ψυχαγωγίας για τη ζωή της πόλης.

«Ναι, είναι τμήμα της οικονομίας μας. Πολύ πιο σημαντικό είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας » δήλωσε ο δήμαρχος de Blasio. «Είναι μία πλευρά του ποιοι είμαστε, είναι μέρος της καρδιάς μας. Σε αυτήν την πόλη, το θέατρο, η μουσική, ο χορός, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, είναι η έκφραση όλων όσων είναι η Νέα Υόρκη. Είναι η δημιουργικότητά μας, είναι η καρδιά και η ψυχή μας. Κάνουμε κάτι εδώ που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο» ανέφερε.

Δείτε φωτογραφίες:

times square vaccination center times square vaccination center

Το νέο κέντρο εμβολιασμού, που στεγάζεται σε ένα πρώην χώρο ψυχαγωγίας, NFL Experience, θα διευθύνει η Σούζαν Σάμπλαϊνερ, θεατρική παραγωγός και διευθύντρια της εταιρείας του μιούζικαλ «Wicked».

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαρκ Κάρνεϊ: «Δεν θέλουμε ένα τρίτο μπλοκ» – Το μήνυμα μετά τις απειλές Τραμπ για την ένταξη του Καναδά ως πρώτου συνδεδεμένου μέλους της ΕΕ
«Χαιρετίζουμε αυτή τη φιλοδοξία», δήλωσε ο Κάρνεϊ στο Ευρωκοινοβούλιο για την πρόταση της Κομισιόν - Η προσέγγιση με τον Καναδά δεν στρέφεται εναντίον κανενός, καθησυχάζουν οι Βρυξέλλες
Ο Καναδός πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ
Νέα πρόκληση της Άγκυρας από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελόριζο: Μεταφέρουν δυνάμεις απέναντι από τη Σάμο
Οι κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Καστελόριζο «δεν συνάδουν με τις διεθνείς υποχρεώσεις και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές από τη χώρα μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Ζεκί Ακτούρ
Μητσοτάκης - Ερντογάν