Site icon NewsIT

ΗΠΑ: Ατύχημα είχε κασκαντέρ των Universal Studios – Έκανε βουτιά από 9 μέτρα

24.01.2023 | 22:08
ΗΠΑ: Ατύχημα είχε κασκαντέρ των Universal Studios – Έκανε βουτιά από 9 μέτρα

Ένα τρομακτικό ατύχημα υπέστη ένας κασκαντέρ στα Universal Studios στις ΗΠΑ, όταν έπεσε από ύψος 9 μέτρων τυλιγμένος στις φλόγες για να κάνει μακροβούτι στην πισίνα που βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, η βουτιά του είχε πολύ άσχημη κατάληξη…

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο κασκαντέρ έχει το ρόλο του «κακού» στο WaterWorld Show στα Universal Studios στις ΗΠΑ, το οποίο πραγματοποιείται εκεί από το 1995. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από ύψος 9 μέτρων μέσα στην πισίνα. Αυτή τη φορά, η κατάληξη ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα social media και αναπαρήγαγαν τα διεθνή ΜΜΕ, δείχνουν τον «Κάιλ Κόλαρ» (πιθανότατα το όνομά του ως κασκαντέρ, καθώς η κανονική του ταυτότητα είναι άγνωστη) να αποχωρεί από το σόου αναίσθητος, με τους συνεργάτες του να τον κρατούν στα χέρια τους.

Performer at Universal Studios Hollywood hospitalized after WaterWorld stunt accident

Η κατάσταση της υγείας του άτυχου κασκαντέρ παραμένει άγνωστη και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. Ειδικότερα, εξετάζουν αν ο τραυματισμός του προκλήθηκε από τη βουτιά του στο νερό ή από κάποιον άλλο λόγο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version