Κόσμος

ΗΠΑ: Ατύχημα είχε κασκαντέρ των Universal Studios – Έκανε βουτιά από 9 μέτρα

Ένα τρομακτικό ατύχημα υπέστη ένας κασκαντέρ στα Universal Studios στις ΗΠΑ, όταν έπεσε από ύψος 9 μέτρων τυλιγμένος στις φλόγες για να κάνει μακροβούτι στην πισίνα που βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, η βουτιά του είχε πολύ άσχημη κατάληξη…

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο κασκαντέρ έχει το ρόλο του «κακού» στο WaterWorld Show στα Universal Studios στις ΗΠΑ, το οποίο πραγματοποιείται εκεί από το 1995. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από ύψος 9 μέτρων μέσα στην πισίνα. Αυτή τη φορά, η κατάληξη ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα social media και αναπαρήγαγαν τα διεθνή ΜΜΕ, δείχνουν τον «Κάιλ Κόλαρ» (πιθανότατα το όνομά του ως κασκαντέρ, καθώς η κανονική του ταυτότητα είναι άγνωστη) να αποχωρεί από το σόου αναίσθητος, με τους συνεργάτες του να τον κρατούν στα χέρια τους.

Η κατάσταση της υγείας του άτυχου κασκαντέρ παραμένει άγνωστη και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. Ειδικότερα, εξετάζουν αν ο τραυματισμός του προκλήθηκε από τη βουτιά του στο νερό ή από κάποιον άλλο λόγο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος