Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

ΗΠΑ: Δεν δήλωσαν ποτέ τη γέννηση του παιδιού τους και το έθαψαν στην αυλή

ΗΠΑ: Δεν δήλωσαν ποτέ τη γέννηση του παιδιού τους και το έθαψαν στην αυλή

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έχουν γίνει γνωστά για ένα ζευγάρι στην πολιτεία Ντελαγουέρ των ΗΠΑ. Μια 22χρονη και ο αρραβωνιαστικός της έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους το μόλις πέντε μηνών παιδάκι τους, ενώ δεν είχαν δηλώσει ποτέ την γέννησή του. 

Η 22χρονη Angel Toran και ο 24χρονος αρραβωνιαστικός της, Ny’Jier Murphy, είχαν γίνει γονείς πριν από περίπου πέντε μήνες, αλλά – όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post – δεν είχαν δηλώσει την γέννηση της κόρης τους. Η νεαρή Αμερικανίδα φέρεται να γέννησε τον περασμένο Απρίλιο στο σπίτι της, σύμφωνα με τις Αρχές. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε αφού κάποιος ενημέρωσε τις Αρχές ότι ενδεχομένως στο σπίτι να έχει πεθάνει ένα παιδί. Στη συνέχεια, οι κοινωνικές υπηρεσίες, συνοδεία αστυνομικών, επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού και μετά από έρευνα ανακάλυψαν ότι είχαν θάψει την κόρη τους στην αυλή του σπιτιού τους…

Το παιδάκι, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, υπέφερε από πολλά προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τον υποσιτισμό, που είναι και η πιο πιθανή θανάτου του. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και η μητέρα του παιδιού και ο αρραβωνιαστικός της, ενώ αντιμετωπίζουν και οι δύο κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και κακοποίησης και παραμέλησης ανηλίκου. 

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις