Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΗΠΑ: Έξω φρενών ο Τραμπ για τα ύποπτα δέματα! Εξοργισμένη και η Μελάνια!

ΗΠΑ: Έξω φρενών ο Τραμπ για τα ύποπτα δέματα! Εξοργισμένη και η Μελάνια!
φωτογραφία: αρχείο Reuters

Έκκληση για εθνική ενότητα μετά την αποστολή ύποπτων δεμάτων σε διακεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, απηύθυνε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

“Είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι, ταραγμένοι και δυσαρεστημένοι με όσα είδαμε και θα διαλευκάνουμε την υπόθεσ”» υποσχέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ντ. Τραμπ, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών και οι “υπεύθυνοι αυτών των ποταπών ενεργειών θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη”.

“Η ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών είναι η βασικότερη και απόλυτη προτεραιότητά μου”, επισήμανε ο αρχηγός του Λευκού Οίκου.

Από την πλευρά της η Μελάνια Τραμπ μίλησε για “άνανδρες επιθέσεις”, μετά την αποστολή των ύποπτων δεμάτων.

“Δεν μπορούμε να ανεχθούμε αυτές τις άνανδρες επιθέσεις και καταδικάζω απερίφραστα όλους όσοι επιλέγουν τη βία” υπογράμμισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σε δηλώσεις που έκανε σε εκδήλωση για την μάστιγα των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (24.10.2018) σήμανε συναγερμός στις ΗΠΑ όταν έγινε γνωστό ότι εστάλησαν ύποπτα πακέτα εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, του Μπαράκ Ομπάμα, του τηλεοπτικού δικτύου CNN και άλλων προσώπων.

“Σε στιγμές όπως αυτή, πρέπει να ενωθούμε” επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.

“Οι ενέργειες και οι απειλές πολιτικής βίας δεν έχουν θέση στις ΗΠΑ” τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις