Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ελεύθερος σκοπευτής της αστυνομίας πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα που είχε απαγάγει μωρό

ΗΠΑ: Ελεύθερος σκοπευτής της αστυνομίας πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα που είχε απαγάγει μωρό

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια καταδίωξης της αστυνομίας ύστερα από πυροβολισμό ελεύθερου σκοπευτή της αστυνομίας στην Αριζόνα.

Συγκεκριμένα, η καταδίωξη του άνδρα στην Αριζόνα θύμιζε κινηματογραφική ταινία, αφού στην προσπάθεια του να ξεφύγει κράτησε όμηρο ένα μικρό μωρό και στη συνέχεια το χρησιμοποίησε ως ασπίδα.

Σε αυτό το σημείο επενέβη η αστυνομία, όπου ένας ελεύθερος σκοπευτής πέτυχε τον άνδρα από απόσταση χωρίς να τραυματιστεί το μωρό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία αναζητούσε τον Όσκαρ Αλκάνταρ για μία άλλη υπόθεση. Τον εντόπισαν σε ένα όχημα στο Μπλούμιγκτον και επιχείρησαν να το σταματήσουν.

Μάλιστα, η γυναίκα που καθόταν στο κάθισμα του οδηγού, πετάχτηκε έξω, λέγοντας πως απειλούσε την ίδια και το παιδί της με όπλο.

Τότε ο 30χρονος έκατσε στο τιμόνι και με το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη που κατέληξε στα σύνορα με την Αριζόνα.

Στο video που δόθηκε στην δημοσιότητα, διακρίνονται οι αστυνομικοί να απομακρύνουν τον κόσμο. Ζητούν από τον Αλκάνταρα να βγει από το όχημα.

Ο ίδιος βγαίνει κρατώντας ως ασπίδα το μωρό με τους αστυνομικούς να φωνάζουν: «Όσκαρ σταμάτα. Δεν θα σε πειράξουμε».

Ο δράστης σταμάτησε και εκείνη τη στιγμή ακούγεται αστυνομικός να λέει: «Έχουμε μόνο μία ευκαιρία για αυτό», πριν τελικά πυροβολήσει και πετύχει τον δράστη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις