Κόσμος

ΗΠΑ: Ένοχος για τρία κακουργήματα ο Χάντερ Μπάιντεν

Ένοχος κρίθηκε ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του πρόεδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Γουίλμινγκτον και για τις 3 κατηγορίες κακουργημάτων που τον βαραίνουν.

Συγκεκριμένα ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν,  καταδικάστηκε και για τις τρεις κατηγορίες κακουργημάτων που σχετίζονται με την αγορά και την κατοχή όπλου ενώ ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη.

Η απόφαση αυτή είναι ιστορική, καθώς για πρώτη φορά καταδικάζεται το παιδί ενός ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ, όπως είναι ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Χάντερ Μπάιντεν μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, αγκάλιασε τη σύζυγό του και μίλησε με τους δικηγόρους του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς