Κόσμος

ΗΠΑ: Ένοχος για τρία κακουργήματα ο Χάντερ Μπάιντεν

Ένοχος κρίθηκε ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του πρόεδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Γουίλμινγκτον και για τις 3 κατηγορίες κακουργημάτων που τον βαραίνουν.

Συγκεκριμένα ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν,  καταδικάστηκε και για τις τρεις κατηγορίες κακουργημάτων που σχετίζονται με την αγορά και την κατοχή όπλου ενώ ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη.

Η απόφαση αυτή είναι ιστορική, καθώς για πρώτη φορά καταδικάζεται το παιδί ενός ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ, όπως είναι ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Χάντερ Μπάιντεν μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, αγκάλιασε τη σύζυγό του και μίλησε με τους δικηγόρους του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου