Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΗΠΑ – Φλόριντα: Συνέλαβαν έναν ύποπτο για τα τρομο-πακέτα!

ΗΠΑ – Φλόριντα: Συνέλαβαν έναν ύποπτο για τα τρομο-πακέτα!

Έναν άνδρα που φέρεται να σχετίζεται με τις αποστολές παγιδευμένων πακέτων συνέλαβε το FBI στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με το Sputnik, η ομοσπονδιακή αστυνομία των ΗΠΑ (FBI) σε επιχείρηση που πραγματοποίησε στη Φλόριντα, συνέλαβε και ανακρίνει ύποπτο άνδρα, ενώ την είδηση επιβεβαιώνει και το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πριν λίγες ώρες, αξιωματούχοι για την επιβολή του νόμου στην Πολιτεία της Φλόριντα βρήκαν άλλο ένα ύποπτο πακέτο που είχε αποσταλεί στον Δημοκρατικό Γερουσιαστή Cory Booker.

Πρόκειται για την πρώτη σύλληψη που γίνεται από την αρχή της έρευνας για την υπόθεση, ενώ από τη Δευτέρα (22.10.2018) έως σήμερα (26.10.2018) έχουν εντοπιστεί συνολικά 12 δέματα.

Επίσης, η αμερικανική αστυνομία επενέβη σε ανάλογο περιστατικό στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το tweet του δημοσιογράφου του CNN, Shimon Prokupecz:

Αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:30 (τοπική ώρα, 21:30 ώρα Ελλάδας).

Μέχρι στιγμής, “παγιδευμένα” δέματα έχουν ταχυδρομηθεί σε κορυφαίους πολιτικούς και προσωπικότητες, που επικρίνουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ανάμεσα στους παραλήπτες των πακέτων, είναι ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, αλλά και ο διάσημος ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις