Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΗΠΑ: Για “εσωτερική τρομοκρατία” μιλούν οι Ρεπουμπλικάνοι!

ΗΠΑ: Για “εσωτερική τρομοκρατία” μιλούν οι Ρεπουμπλικάνοι!
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην αμερικανική Γερουσία κατήγγειλε τις «ενέργειες εσωτερικής τρομοκρατίας» μετά την αποστολή ύποπτων δεμάτων στις ΗΠΑ.

Τα ύποπτα δέματα στις ΗΠΑ είχαν παραλήπτες τον πρώην αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον καθώς και το τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Αλλά και πολλούς ακόμη…

Χαμός στις ΗΠΑ!

«Στέκομαι στο πλευρό όλων των Αμερικανών για να καταδικάσω τις απόπειρες επιθέσεων εσωτερικής τρομοκρατίας που σημειώθηκαν σήμερα» έγραψε ο Μιτς Μακόνελ σε ένα δελτίο τύπου, όπου ευχαρίστησε τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και τις ταχυδρομικές υπηρεσίες που «προστατεύουν τους ηγέτες μας και τα δημόσια πρόσωπα από τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες».

Click4more: Ο τρόμος επέστρεψε στην Νέα Υόρκη! Αυτό είναι το “τρομοπακέτο” στο CNN! Νέες απειλές, εκκενώσεις κτιρίων, πανικός! [pics]

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων καταδίκασε επίσης την αποστολή αυτών των δεμάτων, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

«Δεν θα ανεχθούμε καμία απόπειρα να τρομοκρατήσουν δημόσια πρόσωπα» έγραψε στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις