Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ιερέας υποστηρίζει ότι επισκέφτηκε την κόλαση και οι δαίμονες του τραγουδούσαν το «Don’t Worry Be Happy»

ιερέας

Ο Gerald Johnson, ένας ιερέας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι το 2016 πέθανε για λίγα λεπτά και επισκέφθηκε την κόλαση. Όπως λέει σε βιντεάκι του στο Tik Tok, βασανίστηκε από δαίμονες που του τραγουδούσαν το «Umbrella» της Rihanna και το «Don’t Worry Be Happy» του Bobby McFerrin. 

Ο ιερέας από τις ΗΠΑ είπε μάλιστα ότι περίμενε να ανέβει στον παράδεισο, επειδή είχε κάνει καλά πράγματα στην ζωή του. Βρέθηκε όμως στα έγκατα της Γης και εκεί, όπως είπε, άκουσε δαίμονες να τραγουδούν το «Umbrella» της Rihanna και το «Don’t Worry Be Happy» του Bobby McFerrin. Εκτός από τα σατανιστικά τραγούδια είπε, ότι είδε έναν άνθρωπο καμένο από την κορυφή ως τα νύχια να περπατάει στα τέσσερα.

«Νόμιζα ότι θα πήγαινα στον παράδεισο, γιατί πίστευα ότι είχα κάνει τόσο καλό σε αυτή τη ζωή και είχα βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους», είπε. «Πήγα κυριολεκτικά στο κέντρο της Γης. Εκεί είναι η κόλαση. Αφού μπήκα στα πύρινα βάθη, ήρθα αντιμέτωπος με σκληρές τιμωρίες», συμπλήρωσε ο ιερέας.

«Υπήρχε ένα τμήμα στην Κόλαση όπου έπαιζε μουσική», είπε ο Gerald. «Ήταν η ίδια μουσική που ακούμε και στη Γη. Εκεί κάτω κάθε στίχος σε κάθε τραγούδι είναι για να σε βασανίσει ως προς το γεγονός ότι δεν λάτρεψες τον Θεό μέσω της μουσικής όταν ήσουν στη Γη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound – Gerald Johnson

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις