Κόσμος

ΗΠΑ: Ξανά θετική στον κορονοϊό η Τζιλ Μπάιντεν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν βρέθηκε ξανά θετική στον κορονοϊό σήμερα (24.08.2022), όπως ανέφερε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου της.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν εμφανίζει συμπτώματα κορονοϊού και θα παραμείνει στο Ντέλαγουερ και έχει τεθεί ξανά σε απομόνωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κέλσι Ντόναχιου.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν, που θεωρείται στενή επαφή της συζύγου του, θα ακολουθήσει τις οδηγίες που συστήνουν τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) και θα φορά μάσκα για 10 ημέρες σε κλειστούς χώρους και όταν βρίσκεται κοντά σε άλλα άτομα. Θα υποβάλλεται επίσης πιο συχνά σε τεστ ανίχνευσης του νέου κορονοϊού. Σήμερα, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

Η Τζιλ Μπάιντεν είχε βρεθεί αρνητική την Κυριακή. Είχε λάβει ως θεραπεία το σκεύασμα Paxlovid, με το οποίο ένα μικρό ποσοστό ασθενών υποτροπιάζει ή τα επίπεδα του ιού στον οργανισμό αυξάνονται με αποτέλεσμα να παρατηρείται ξανά θετικότητα στα τεστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι ακύρωσε νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν – «Αποκλιμάκωση» του ζήτησε η Σαουδική Αραβία
«Ο πρίγκιπας διάδοχος τόνισε την ανάγκη να «δοθεί προτεραιότητα στον διάλογο» στη Μέση Ανατολή, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ντόναλντ Τραμπ» μετέδωσε το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων
Ντόναλντ Τραμπ και μπιν Σαλμάν
Το Μαρόκο βαφτίζει «Ντόναλντ Τραμπ» μεγάλο αυτοκινητόδρομο στη Δυτική Σαχάρα – Κατενθουσιασμένος ο Αμερικανός πρόεδρος
«Ανυπομονώ να διανύσω κάποια μέρα όλο το μήκος αυτού του αυτοκινητοδρόμου, ελπίζω πως θα γίνει σύντομα» έγραψε στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ 5