Κόσμος

ΗΠΑ: Μεσίτες πολυτελών ακινήτων νάρκωναν και βίαζαν δεκάδες γυναίκες – Τα αδέλφια Alexander και η αρρωστημένη δράση τους

Νάρκωναν τα θύματά τους με την ουσία GHB ή αλλιώς «το χάπι του βιασμού».

Οι μεσίτες πολυτελών ακινήτων στις ΗΠΑ, Tal και Oren Alexander και ένας τρίτος αδελφός τους χρησιμοποίησαν τον πλούτο και το κύρος τους για να ναρκώσουν και να βιάσουν δεκάδες γυναίκες που προσέλκυαν στον ιστό τους για περισσότερο από μια δεκαετία.

Πλέον, οι διαβολικοί μεσίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις αρρωστημένες πράξεις τους, καθώς ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στις ΗΠΑ άσκησαν χθες (11.12.2024) δίωξη εναντίον τους.

Οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες του real estate  – οι οποίοι το 2019 βοήθησαν στη διαμεσολάβηση για την πώληση ρεκόρ ενός ρετιρέ 240 εκατομμυρίων στο  Central Park – παρέσυραν και δελέαζαν γυναίκες σε διάφορα μέρη ανά τις ΗΠΑ, όπου στη συνέχεια τις βίαζαν ή τις κακοποιούσαν σεξουαλικά», σύμφωνα με τις κατηγορίες.

«Συχνά, οι αδελφοί Alexander νάρκωναν τα θύματά τους πριν τους επιτεθούν», αναφέρει το κατηγορητήριο. Σε πολλές από τις σεξουαλικές επιθέσεις εμπλέκονταν «πολλοί άνδρες», αναφέρουν επίσης τα δικαστικά έγγραφα.α

«Αυτή η συμπεριφορά, όπως καταγγέλλεται, ήταν αποτρόπαια», δήλωσε ο εισαγγελέας, Ντέμιαν Γουίλιαμς κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Μανχάταν.

U.SAttorney

Τα αδέρφια, κανονίζοντας συναντήσεις σε εφαρμογές γνωριμιών και μέσω των social media, ενώ άλλα θύματα τα γνώρισαν τυχαία σε πάρτι.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι δράστες νάρκωναν τα θύματά τους με την ουσία GHB ή αλλιώς «το χάπι του βιασμού».

Τα αδέρφια συνελήφθησαν στο Μαϊάμι Μπιτς το πρωί της Τετάρτης και κρατήθηκαν χωρίς εγγύηση.

OrenAlexander

Oren Alexander/Reuters

Σε μία από τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί κατά των 37χρονων, Oren και Alon Alexander, τα αδέλφια βίαζαν εναλλάξ μια γυναίκα μέσα σε ένα κάστρο του Hamptons που ονομάστηκε «το Playboy Mansion της Ανατολικής Ακτής».

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι έχουν πάρει καταθέσεις από περισσότερες από δώδεκα γυναίκες που ανέφεραν ότι βιάστηκαν από έναν από τους αδελφούς μεταξύ 2005 και 2021.

Το διεφθαρμένο ιστορικό σεξουαλικής βίας των αδελφών χρονολογείται δύο δεκαετίες πίσω, από τα σχολικά τους χρόνια στο Μαϊάμι, όπου καυχιόντουσαν για διάφορους «ομαδικούς βιασμούς».

Ο Όρεν καυχιόταν ακόμη και για τους βιασμούς στην επετηρίδα του λυκείου του, γράφοντας ότι η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή του ήταν «να ταξιδέψω με το πρώτο μου τρένο “τσου-τσου”», γράφει η New York Post.

Τα δικαστικά έγγραφα περιγράφουν επίσης λεπτομέρειες για δύο φερόμενες φρικτές σεξουαλικές επιθέσεις. Ένα θύμα ανέφερε ότι βιάστηκε από τον Tal Alexander και άλλους άνδρες το 2021, αφού της έδωσαν ένα ποτήρι κρασί σε κάποιο σπίτι στα Χάμπτονς και αισθάνθηκε «αδιαθεσία».

Η γυναίκα, η οποία αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα ως θύμα-1, είπε στους ερευνητές ότι θυμάται ότι ο Tal την κρατούσε κάτω καθώς ένας άλλος άνδρας έμπαινε στο δωμάτιο και αργότερα βρέθηκε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο όπου είχε τοποθετηθεί και βιντεοκάμερα.

Μια άλλη γυναίκα, το θύμα-2, ανέφερε ότι βιάστηκε από τον Όρεν το 2016, όταν «άρχισε να αισθάνεται περίεργα και δυσκολευόταν να περπατήσει» μετά από ένα κοκτέιλ που της έδωσε ο Όρεν.

Ο Alon Alexander πήγε στη συνέχεια τη γυναίκα σε ένα υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει, όπως περιέγραψε. Ξύπνησε για να βρει τον Oren στο δωμάτιο. Στη συνέχεια, ο Oren της κατέβασε το μαγιό και τη βίασε ενώ εκείνη ήταν «σωματικά εξασθενημένη και δεν μπορούσε να κινηθεί», ισχυρίζονται τα δικαστικά έγγραφα.

Ο Oren και Tal Alexander, ίδρυσαν την εταιρεία πολυτελών ακινήτων Official, με σημείο δράσης τη Νέα Υόρκη, τα Χάμπτονς, το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: «Ψηνόμαστε ζωντανοί» – Ο καύσωνας και η ξηρασία τροφοδοτούν τις φλόγες σε Μεσόγειο και Βαλκάνια
Η Μεσόγειος και τα Βαλκάνια φλέγονται, με χιλιάδες πυροσβέστες να δίνουν μάχη σε ακραίες συνθήκες καύσωνα και ξηρασίας, καθώς οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 40°C και η κλιματική κρίση εντείνει τον κίνδυνο πυρκαγιών
Ένα ελικόπτερο ρίχνει νερό σε μια πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ελβετία: Δωρεάν οι δημόσιες συγκοινωνίες στη Γενεύη για την αντιμετώπιση της ρύπανσης
Αντιμέτωπο με ένα ιστορικό ρεκόρ όζοντος και συνθήκες καύσωνα, το καντόνι της Γενεύης καθιστά δωρεάν τις δημόσιες συγκοινωνίες, προκειμένου να ενθαρρύνει τους κατοίκους να αφήσουν το αυτοκίνητό τους στο γκαράζ
Η σημαία της Ελβετίας
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλεί τους συμμάχους του να αποτρέψουν οποιαδήποτε «εξαπάτηση» από τη Ρωσία
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας καλεί τους δυτικούς εταίρους του να διατηρήσουν την πίεση προς τη Μόσχα και να μπλοκάρουν κάθε απόπειρα χειραγώγησης πριν από τη σύνοδο Τραμπ-Πούτιν που έχει προγραμματιστεί στην Αλάσκα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι 1
Γάζα: Το Ισραήλ εγκρίνει νέο στρατιωτικό σχέδιο – 123 νεκροί σε 24 ώρες
Ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού ενέκρινε ένα νέο σχέδιο επιχειρήσεων για τη Γάζα, την ώρα που οι επιθέσεις στην πόλη προκάλεσαν τον θάνατο 123 ανθρώπων μέσα σε μία ημέρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς
Παλαιστίνιοι περνούν μπροστά από κατεστραμμένους τάφους, ενώ καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή επίθεση στη Γάζα 2
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τους αστέγους της Ουάσινγκτον: Μετά την εθνοφρουρά έρχονται πρόστιμα και χειροπέδες
Ο Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επικαλούμενος την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας η οποία σύμφωνα με έρευνες δείχνει πως δεν έχει αυξηθεί και βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 30 χρόνων
Ντόναλντ Τραμπ 17
Νετανιάχου: «Το Ιράν διατηρεί ακόμη 400 κιλά εμπλουτισμένου ουρανίου παρά τους βομβαρδισμούς στις πυρηνικές εγκαταστάσεις»
Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας ζητά να γίνει επαλήθευση σχετικά με την ποσότητα του ουρανίου που διαθέτει το Ιράν - Η ιρανική κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποκαλύψει τα στοιχεία
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 7