Κόσμος

ΗΠΑ: Μέτρα για να γίνει “πολιτισμένα” το επόμενο ντιμπέιτ ανάμεσα σε Τραμπ και Μπάιντεν

Μετά τα… έκτροπα στο πρώτο ντιμπέιτ ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να λάβει τα μέτρα.

Η επιτροπή, που είναι επιφορτισμένη με την οργάνωση των προεκλογικών ντιμπέιτ στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εφαρμόσει επιπρόσθετα μέτρα, με στόχο να «διατηρηθεί η τάξη» κατά τη διάρκεια των επόμενων τηλεμαχιών, στον απόηχο της χαοτικής τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ.

«Το ντιμπέιτ χθες το βράδυ κατέστησε σαφές το γεγονός ότι θα πρέπει να προστεθεί ένα επιπλέον πλαίσιο στη μορφή των επόμενων τηλεμαχιών, προκειμένου να διασφαλιστεί μια πιο δομημένη συζήτηση», τονίζει σε ένα δελτίο τύπου η ανεξάρτητη επιτροπή.

Μόλις 35 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που διεξάγονται σε κλίμα έντασης, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν αντήλλαξαν ενώπιον εκατομμυρίων Αμερικανών ύβρεις, χλευασμούς και προσωπικές επιθέσεις, χωρίς ο συντονιστής να μπορεί να τους εμποδίσει να διακόπτουν ο ένας τον λόγο του άλλου.

Η επιτροπή «σκοπεύει να διασφαλίσει ότι τα επιπρόσθετα εργαλεία για να διατηρηθεί η τάξη θα εφαρμοστούν στις επόμενες τηλεμαχίες», που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 και 22 Οκτωβρίου, επισημαίνεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe