Κόσμος

ΗΠΑ: Μέτρα για να γίνει “πολιτισμένα” το επόμενο ντιμπέιτ ανάμεσα σε Τραμπ και Μπάιντεν

Μετά τα… έκτροπα στο πρώτο ντιμπέιτ ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να λάβει τα μέτρα.

Η επιτροπή, που είναι επιφορτισμένη με την οργάνωση των προεκλογικών ντιμπέιτ στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εφαρμόσει επιπρόσθετα μέτρα, με στόχο να «διατηρηθεί η τάξη» κατά τη διάρκεια των επόμενων τηλεμαχιών, στον απόηχο της χαοτικής τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ.

«Το ντιμπέιτ χθες το βράδυ κατέστησε σαφές το γεγονός ότι θα πρέπει να προστεθεί ένα επιπλέον πλαίσιο στη μορφή των επόμενων τηλεμαχιών, προκειμένου να διασφαλιστεί μια πιο δομημένη συζήτηση», τονίζει σε ένα δελτίο τύπου η ανεξάρτητη επιτροπή.

Μόλις 35 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που διεξάγονται σε κλίμα έντασης, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν αντήλλαξαν ενώπιον εκατομμυρίων Αμερικανών ύβρεις, χλευασμούς και προσωπικές επιθέσεις, χωρίς ο συντονιστής να μπορεί να τους εμποδίσει να διακόπτουν ο ένας τον λόγο του άλλου.

Η επιτροπή «σκοπεύει να διασφαλίσει ότι τα επιπρόσθετα εργαλεία για να διατηρηθεί η τάξη θα εφαρμοστούν στις επόμενες τηλεμαχίες», που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 και 22 Οκτωβρίου, επισημαίνεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν μου ζήτησε κατάπαυση του πυρός
«Θα το εξετάσουμε όταν το Στενό του Ορμούζ είναι ανοιχτό, ελεύθερο και ασφαλές. Μέχρι τότε, θα καταστρέψουμε το Ιράν ή, όπως λένε, θα το στείλουμε πίσω στη Λίθινη Εποχή» έγραψε στο Truth Social - Δηλώσεις στο Reuters
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
16
Οι Φρουροί της Επανάστασης μπλοκάρουν τον πρόεδρο του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν - Στρατιωτικός κλοιός γύρω από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Πληροφορίες του Iran International, αναφέρουν ότι οι Φρουροί κρατούν απομονωμένο τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, μπλοκάρουν διορισμούς και ασκούν de facto εξουσία
Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης
Η KitKat έφτιαξε tracker για να βρει τις 413.793 κλεμένες σοκολάτες και ζητάει τη βοήθεια του κόσμου
«Πραγματικά θέλουμε να μάθουμε πού έχουν καταλήξει. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν Tracker Κλεμμένων KitKat, που σας επιτρέπει να ελέγξετε αν το KitKat σας προέρχεται από την παρτίδα που αγνοείται»
KitKat