Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας τραγούδησε το American Pie μπροστά στον Τζο Μπάιντεν και αποθεώθηκε

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας τραγούδησε το American Pie μπροστά στον Τζο Μπάιντεν και αποθεώθηκε

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας… άφησε άφωνο τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Τζο Μπάιντεν, καθώς ο Γιουν Σουκ Γέολ απέδειξε ότι διαθέτει φωνάρα, τραγουδώντας μπροστά του και μάλιστα μέσα στον Λευκό Οίκο, το all time cllasic χιτ, American Pie.

O πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ Γέολ, ήταν καλεσμένος στον Λευκό Οίκο, όταν κάποια στιγμή και μάλιστα μπροστά στο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το μυθικό αμερικανικό χιτ, American Pie.

Ο Νοτιοκορεάτης μάλιστα αποθεώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους για την επική ερμηνεία του γνωστού τραγουδιού και τις φωνητικές του ικανότητες.

«Δεν είχα ιδέα ότι μπορείς να τραγουδάς», είπε γελώντας ο Τζο Μπάιντεν, στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ Γέολ και μάλιστα του έκανε και ένα επικό δώρο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χάρισε στον Γιουν Σουκ Γέολ μια κιθάρα του συνθέτη του Ντον ΜακΛιν, ο οποίος έχει συνθέσει και τραγουδήσει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Μάλιστα ο Ντον ΜακΛιν, που ήταν στην εκδήλωση, δήλωσε αστειευόμενος ότι του χρόνου θα μεταβεί στην Νότιο Κορέα για να κάνει ντουέτο με τον Γιουν Σουκ Σέολ.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον για μια σειρά θεμάτων και έχει εξασφαλίσει μια συμφωνία – ορόσημο με τις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της πυρηνικής απειλής της Βόρειας Κορέας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις