Κόσμος

ΗΠΑ: «Πάγωσε» ξανά ο Μιτς ΜακΚόνελ σε συνέντευξη Τύπου – «Αισθάνθηκε ζάλη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία των ΗΠΑ, Μιτς ΜακΚόνελ “πάγωσε” για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, στο Κόβινγκτον του Κεντάκι, ο 81χρονος Μιτς ΜακΚόνελ, αρχικά φάνηκε ότι δυσκολευόταν να ακούσει την ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές του 2026.

Στη συνέχεια όμως “πάγωσε” ενώ βρισκόταν στο βήμα, κοιτάζοντας το κενό και δεν μιλούσε επί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν φάνηκε επίσης να ανταποκρίνεται αμέσως, όταν ένα μέλος του επιτελείου του τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν άκουσε την ερώτηση.

“Εντάξει, ζητώ συγγνώμη σε όλους σας. Θα χρειαστούμε ένα λεπτό” είπε ο βοηθός του, κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής. Αφού τον πλησίασε και ένα δεύτερο άτομο, ο ΜακΚόνελ ξανάρχισε να μιλά, αλλά χρειάστηκε να του επαναλάβει ο βοηθός του την ερώτηση, στην οποία έδωσε μια λακωνική απάντηση.

«Στιγμιαία ζάλη»

Ο εκπρόσωπος του, ανέφερε ότι ο ΜακΚόνελ «αισθάνθηκε μια στιγμιαία ζάλη» και θα συμβουλευτεί έναν γιατρό πριν από την επόμενη δημόσια εμφάνισή του.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του ΜακΚόνελ, του ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση». Τον Μάρτιο ο γερουσιαστής νοσηλεύτηκε αφού έπεσε κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης, έσπασε ένα πλευρό και υπέστη διάσειση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το θρίλερ της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν: Στον «αέρα» μετά το ισραηλινό χτύπημα στον Λίβανο – Τραμπ: «Μπορεί να υπογραφεί και μέσα στη νύχτα»
Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Τα έκανε όλα άνω κάτω. Καθυστέρησε την υπογραφή» - «Δεν έχει καμία γαμ... ικανότητα κρίσης. Του το είπα»
REUTERS
Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο τραγουδιστής Oliver Tree, ανάμεσα στους νεκρούς της σύγκρουσης ελικοπτέρων στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Ο 32χρονος μουσικός, γνωστός για τα viral βίντεό του, ανάμεσα στους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Oliver Tree
Η Γενεύη «φλέγεται»: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της G7 στη Γαλλία
Διαδηλωτές στη Γενεύη συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο και έσπασαν τα παράθυρα μιας τράπεζας, λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της G7 στη γειτονική Γαλλία
Γενεύη