Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πήρε κορονοδάνειο και πλήρωσε εκτελεστή για να δολοφονήσει την αντίζηλό της

ΗΠΑ: Πήρε κορονοδάνειο και πλήρωσε εκτελεστή για να δολοφονήσει την αντίζηλό της

Χρήματα που δόθηκαν ως δάνειο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού χρησιμοποίησε μια γυναίκα στις ΗΠΑ προκειμένου να προσλάβει έναν εκτελεστή για να δολοφονήσει μία γυναίκα που θεωρούσε αντίζηλό της. 

Η Jasmine Martinez, σύμφωνα με την New York Post, φέρεται να χρησιμοποίησε το ομοσπονδιακό πρόγραμμα προστασίας μισθοδοσίας – χρήματα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού – για να πληρώσει έναν ένοπλο ο οποίος και πυροβόλησε θανάσιμα τη Le’Shonte Jones. Η δολοφονία, σύμφωνα με το NBC 6, σημειώθηκε έξω από το διαμέρισμά της στο Μαϊάμι στις 3 Μαΐου 2021, ενώ τραυματίστηκε και ο 3 ετών γιος της. 

Λίγες μέρες πριν την δολοφονία της Le’Shonte Jones, η Jasmine Martinez είχε πάρει περισσότερα από 10.000 δολάρια από το δάνειο που είχε εξασφαλίσει για την επιχείρηση της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Για την δολοφονία συνελήφθησαν τόσο ο εκτελεστής ο Romiel Robinson, όσο και ο άνδρας που παρουσιάζεται ως «η πέτρα του σκανδάλου» Javon Carter. 

Η Le’Shonte Jones, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, φέρεται να είχε στοχοποιηθεί από την Jasmine Martinez μετά από μια σειρά επιθέσεις που κορυφώθηκαν με το θύμα να καταθέτει σε μια υπόθεση εναντίον φίλου της Jasmine Martinez, Javon Carter.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντως με τις Αρχές, ο Javon Carter – η «πέτρα του σκανδάλου» – συνελήφθη αφού φέρεται να τράβηξε ένα βίντεο με τον ίδιο να μετράει μετρητά λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό της Le’Shonte Jones. «Μόλις άλλη μια μέρα στο γραφείο», φέρεται να λέει ο Javon Carter στο βίντεο, σύμφωνα με την Herald.

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις