Κόσμος

ΗΠΑ – πολικό ψύχος: Βγάζουν τα ρούχα τους στο κρύο και τα ανεβάζουν στα social media!

Είναι η νέα τρέλα των αμερικανών. Το πολικό ψύχος δεν τους τρομάζει και το διασκεδάζουν δεόντως. Βγάζουν τα ρούχα τους στο κρύο και τα φωτογραφίζουν και στην συνέχεια τα ανεβάζουν στα social media.

Το θερμόμετρο σε κάποιες πολιτείες έδειξε -50 βαθμούς κελσίου, θερμοκρασίες που συναντάει κανείς στην Σιβηρία, όμως αυτό δεν πτόησε κάποιους. Και έτσι γεννήθηκε η νέα τρέλα που αμέσως πήρε διαστάσεις στα social media. Συμμετείχαν όλοι. Πολίτες, αστυνομικοί, μεγάλοι και παιδιά. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Από την Μινεσότα, έως το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη το instagram και το twitter γέμισαν κοκαλωμένα ρούχα! Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το πιο εντυπωσιακό είναι τα παγωμένα τζην στην αυλή ενός σπιτιού στην Μινεσότα.

frozenjeans

frozenjeans

frozenjeans

frozentshort

 

Καράτε με παγωμένους καρατέκα

https://www.instagram.com/p/BtRbZeCl1jA/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο παγωμένος αστυνομικός

https://www.instagram.com/p/BtN-oh6Fkea/?utm_source=ig_web_copy_link

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι 6