Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΗΠΑ: Σκότωσαν το μωρό τους και είπαν ότι έφταιγε η… γάτα

Ίλιον

Γονείς από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το μόλις δέκα ημερών μωρό τους και στη συνέχεια κατηγόρησαν τη… γάτα. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 30 Ιουλίου οι γονείς μετέφεραν το παιδί τους με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η κατάστασή του ήταν τέτοια που άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές των ΗΠΑ που επικαλείται η New York Post, το μωρό είχε μελανιές στο κεφάλι, κάταγμα στο κρανίο και σημάδια στραγγαλισμού, ενώ οι γονείς προσπάθησαν να ρίξουν τις ευθύνες στη γάτα.

Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι το είχε αφήσει στο κάθισμα του αυτοκινήτου στο σαλόνι και βγήκε από το δωμάτιο να πάει τουαλέτα και όταν επέστρεψε είδε τη γάτα να κάθεται στο λαιμό του νεογέννητου. 

Ο πατέρας της μικρής υποστήριξε ότι ειδοποίησε την σύζυγό του, η οποία διαπίστωσε ότι είχε εξανθήματα και φουσκωμένα μάτια και αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο με το λεωφορείο.

Το μωρό διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ κατέληξε στις 10 Αυγούστου με τον ιατροδικαστή να μιλά για ανθρωποκτονία. Οι παππούδες της μικρής Raven στο συγκινητικό μήνυμά τους ζήτησαν αντί για στεφάνια ή δωρεές, ο κόσμος να σταθεί πιο κοντά στα παιδιά του.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις