Κόσμος

ΗΠΑ: Στη φυλακή 23χρονος που επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς – Τον έδεσαν με κολλητική ταινία στο κάθισμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας νεαρός από το Οχάιο καταδικάστηκε σε φυλάκιση 60 ημερών επειδή επιτέθηκε σεξουαλικά στις αεροσυνοδούς κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Frontier Airlines από τη Φιλαδέλφεια στο Μαϊάμι.

Ο 23χρονος, Μάξγουελ Μπέρι, καταδικάστηκε, εκτός από τη φυλάκιση για την επίθεση στους αεροσυνοδούς, και σε επιτήρηση ενός έτους, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μαϊάμι. Ειδικότερα, θα πρέπει να παρουσιαστεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του την 1η Αυγούστου, δηλαδή ακριβώς έναν χρόνο μετά τη σύλληψή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο της πόλης της Φλόριντα.

Ο ίδιος δήλωσε ένοχος σε τρεις κατηγορίες επίθεσης και κινδύνευε να καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών. Οι συνεπιβάτες του βιντεοσκόπησαν το επεισόδιο με τα κινητά τους τηλέφωνα και τα πλάνα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που αντιμετώπιζαν οι αεροσυνοδοί λόγω του μεγάλου αριθμού «απείθαρχων» επιβατών κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19.

Τον έδεσαν με κολλητική ταινία

Ο Μπέρι έπινε αλκοόλ και πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου αφού έχυσε ένα ποτό επάνω του. Βγήκε από την τουαλέτα χωρίς πουκάμισο και μια αεροσυνοδός τον βοήθησε να βγάλει ένα καθαρό από τη βαλίτσα του, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPLG.

Αφού περπάτησε για μερικά λεπτά στον διάδρομο του αεροπλάνου, ο νεαρός θώπευσε τα στήθη πολλών γυναικών αεροσυνοδών και γρονθοκόπησε έναν άνδρα συνάδελφό τους. Οι επιβάτες βοήθησαν το πλήρωμα να τον ακινητοποιήσει και τον έδεσαν με κολλητική ταινία στο κάθισμά του για το υπόλοιπο της πτήσης.

https://twitter.com/SweeneyABC/status/1422537706173775875

Ο δικηγόρος του, ο Τζέισον Κρέις, ανέφερε ότι το επεισόδιο αυτό ήταν μια «παρεκτροπή» του πελάτη του. «Είναι πραγματικά καλό παιδί, από μια θαυμάσια οικογένεια και τιμωρήθηκε για τη χειρότερη ημέρα της ζωής του», ανέφερε στην ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι «σέβεται την κρίση του δικαστηρίου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Telegraph: Η «μυστική» επιστολή του Χαμενεΐ στον Πούτιν που ζητά από τη Μόσχα προηγμένα συστήματα αεράμυνας στην Τεχεράνη
Ο Ιρανός γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας εξήγησε ότι το έργο στοχεύει να βοηθήσει την Τεχεράνη «να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις φυσικού αερίου, διευκολύνοντας παράλληλα την πώληση ρωσικού φυσικού αερίου σε γειτονικές χώρες»
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά τον επικεφαλής του ιρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μοχσέν Ρεζάι στη Μόσχα