Κόσμος

ΗΠΑ: Στη “μαύρη λίστα” η Ελλάδα! “Μην πηγαίνετε λόγω κορονοϊού”! (pic)

Έκτακτη οδηγία του CDC προς τους Αμερικανούς. Θεωρεί την Ελλάδα επικίνδυνη χώρα λόγω κορονοϊού! Καλεί όσους έχουν κλείσει εισιτήρια να τα ακυρώσουν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έκτακτη οδηγία εξέδωσαν οι ΗΠΑ προς τους ταξιδιώτες, ζητώντας τους να αποφεύγουν να έρχονται στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού!

Συγκεκριμένα, το CDC εξέδωσε οδηγία με την οποία συμβουλεύει τους Αμερικανούς να αποφύγουν τα περιττά ταξίδια προς την Ελλάδα, λόγω κορονοϊού. Μάλιστα καλεί όσους έχουν κλείσει το ταξίδι, να το ακυρώσουν!

Όπως υποστηρίζει, στην Ελλάδα υπάρχει υψηλό ρίσκο! Αναφέρει επίσης πως “αν αρρωστήσετε στην Ελλάδα και χρειαστείτε ιατρική βοήθεια, οι παροχές θα είναι περιορισμένες”. Όλα αυτά μετά την αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων.

click4more: ΗΠΑ: “Πάγωμα”! Πάνω από 2.000 νεκροί από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο – Ρεκόρ τριμήνου

Στα αρνητικά επίσης αναφέρει πως ίσως τους γίνει τεστ φτάνοντας στην Ελλάδα, και αν βρεθούν θετικοί όχι μόνο θα μπουν σε καραντίνα αλλά ίσως να μην τους επιτραπεί να γυρίσουν.

Σε κάθε περίπτωση καλούν τους ταξιδιώτες να συμβουλευτούν το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και τηνβ Αμερικανική πρεσβεία, για τους περιορισμούς που ισχύουν.

Δείτε την ανάρτηση στο επίσημο site του

cdc

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ζητά αποζημίωση για τα «εγκλήματα» ΗΠΑ - Ισραήλ σε βάρος του Ιράν
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, βρέθηκε με τον επικεφαλής των δικαστικών αρχών, Γολάμ Χοσεΐν Μοχσενί Ετζεΐ, σε μία σπάνια αναφορά συνάντησής του καθώς από τότε που ανέλαβε δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση
Χαμενεΐ
Μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές στο Ισραήλ
Η διαμαρτυρία έρχεται σαν συνέχεια της μακρόχρονης εκστρατείας για τη σύσταση ανεξάρτητης εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις αποτυχίες στον τομέα της ασφάλειας που οδήγησαν στην 7η Οκτωβρίου 2023
Τελ Αβίβ
Πεδίο μάχης και τα Τίρανα: Χημικά, πύρινα οδοφράγματα και κυνηγητό γύρω από το αλβανικό υπουργείο Παιδείας
Υπό τον φόβο περαιτέρω κλιμάκωσης, τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί σε καίρια σημεία των Τιράνων
Αλβανία