Κόσμος

ΗΠΑ: Θα εκτελέσουν τον “δολοφόνο του Ι-65” που σκότωνε ομοφυλόφιλους

Ο “δολοφόνος του Ι-65” θα εκτελεστεί στην Φλόριντα των ΗΠΑ παρά τα αιτήματα για αναστολή της ποινής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 57χρονος Γκάρι Ρέι Μπόουλς έχει ομολογήσει ότι σκότωσε 6 άνδρες το 1994 επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι και είναι γνωστός με το προσωνύμιο «ο δολοφόνος του I-95», όπως ονομάζεται ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος στις ανατολικές ΗΠΑ, κατά μήκος του οποίου εγκατέλειπε τα πτώματα των θυμάτων του.

Το 1994, ο Μπόουλς συνελήφθη στο Τζάκσονβιλ, στη βορειανατολική Φλόριντα, για τον φόνο του Γουόλτερ Τζαμέλ Χίντον, ενώ στη συνέχεια ομολόγησε πως σκότωσε άλλους 5 άνδρες σε διάφορες πολιτείες.

Ωστόσο με θανατική ποινή καταδικάστηκε για την έκτη δολοφονία που είχε διαπράξει, αυτή του Χίντο, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ ο δολοφόνος στοχοθετούσε ομοφυλόφιλους, που αφού τους σκότωνε, τους έκλεβε τα χρήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
6
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14