Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΗΠΑ: Θα κερδίσει ο Τραμπ! Ο πίθηκος… προφήτης “μίλησε” [pics]

ΗΠΑ: Θα κερδίσει ο Τραμπ! Ο πίθηκος… προφήτης “μίλησε” [pics]

Ντόναλντ Τραμπ ή Χίλαρι Κλίντον; Ο πίθηκος Γκέντα, επονομαζόμενος και “βασιλιάς των προφητών” έβγαλε την ετυμηγορία του: τις αμερικανικές εκλογές θα κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γκέντα, ένας πιθηκάκος από την Κίνα, έχει “πέσει” μέσα σε άλλες προβλέψεις. Όπως ότι θα κερδίσει το Euro 2016 η Πορτογαλία. Το όνομά του σημαίνει “ανατριχίλα” (όχι από την πρόβλεψη πως θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ…).

Πριν μερικές μέρες, στον Γκέντα, που ζει σε ένα οικολογικό πάρκο στην επαρχία Χουνάν της Κίνας, έδειξαν δυο χάρτινα ομοιώματα σε φυσικό μέγεθος: ένα του Ντόναλντ Τραμπ και ένα της Χίλαρι Κλίντον. Και αφού σκέφτηκε πολύ, αποφάσισε και πήρε και… φίλησε στο μάγουλο τον Τραμπ.

Ο Γκέντα, που είναι 5 ετών και φορά ένα μπλουζάκι που διαφημίζει τις ικανότητές του, προέβλεψε σωστά τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016 τον Ιούλιο. Δύο ημέρες μετά η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τη Γαλλία με 1-0 στην παράταση. Τότε είχε φάει την μπανάνα που ήταν τοποθετημένη πάνω στην πορτογαλική σημαία, αγνοώντας αυτή που είχαν βάλει πάνω στη γαλλική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε