Σάββατο, 25 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Βρέθηκε ανθρώπινο πόδι στο Μετρό της Νέας Υόρκης – Αναζητείται το πτώμα

ΗΠΑ: Βρέθηκε ανθρώπινο πόδι στο Μετρό της Νέας Υόρκης – Αναζητείται το πτώμα
Reuters (αρχείο)

Ένα ανθρώπινο πόδι βρήκε η αστυνομία στο Μετρό της Νέας Υόρκης και ψάχνει το πτώμα. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε πλάι στις ράγες της γραμμής 4, στην περιοχή του Μπρονξ.

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά τον εντοπισμό ενός ποδιού ανθρώπου στις ράγες του Μετρό της αμερικανικής μεγαλούπολης, για να βρεθεί το πτώμα στο οποίο ανήκουν τα λείψανα.

Γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου (17.02.2024) αστυνομικοί δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι υπήρχαν ανθρώπινα «λείψανα» δίπλα στις ράγες της γραμμής 4, στην περιοχή του Μπρονξ. Φτάνοντας στο σημείο είδαν ένα πόδι, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Στο δαιδαλώδες δίκτυο του Μετρό της Νέας Υόρκης σημειώνονται κατά διαστήματα δραματικά γεγονότα που τα τελευταία χρόνια παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στα μέσα ενημέρωσης, όπως εκείνα των επιβατών που σπρώχτηκαν στις ράγες από εγκληματίες.

Οι αρχές προσπαθούν, επίσης, να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το φαινόμενο των λεγόμενων subway surfer, των παράτολμων νέων που βιντεοσκοπούνται πιασμένοι στο εξωτερικό (συνήθως στην οροφή) των βαγονιών και αναρτούν τα πλάνα σε social media.

Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα με θύματα τους ριψοκίνδυνους subway surfers.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας 34χρονος σκοτώθηκε και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε μια αποβάθρα, σε άλλο σταθμό του Μπρονξ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις