Κόσμος

Ιράν: Ο θάνατος της Μαχσά Αμινί επήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 22χρονης, Μαχσά Αμινί από το Ιράν επήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε εγκεφαλική υποξία.

Η 22χρονη από το Ιράν έχασε τη ζωή της μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία ηθών, επειδή δεν φορούσε σωστά το χιτζάμπ της και αναμενόταν η έκθεση του ιατροδικαστή.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι η νεαρή κατέρρευσε ενώ αντιφρονούντες και ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα λένε ότι η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν θα δέσει το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταΐό σε λιμάνι της Τενερίφης, θα αγκυροβολήσει στα ανοιχτά για λόγους ασφαλείας
Όταν το πλοίο φτάσει στα ανοιχτά της Τενερίφης θα απαγορεύεται η ναυσιπλοΐα οποιουδήποτε σκάφους σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου από το Hondius
κρουαζιερόπλοιο