Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ισόβια στη 48χρονη που έριξε οξύ στον πρώην της – Έκανε ευθανασία γιατί δεν άντεχε

Ισόβια στη 48χρονη που έριξε οξύ στον πρώην της – Έκανε ευθανασία γιατί δεν άντεχε

Η Berlinah Wallace ήταν αποφασισμένη να παραμορφώσει τον 29χρονο πρώην σύντροφό της για να μην το θέλει καμία άλλη γυναίκα. Του έριξε οξύ και αποφάσισε να κάνει ευθανασία γιατί δεν άντεχε τα τραύματά του.

Οι αρχές καταδίκασαν σε ισόβια τη 48χρονη Berlinah Wallace για την πράξη καθαρού κακού που οδήγησε τον 29χρονο Mark van Dongen να κάνει ευθανασία.

Ο δικαστής ανέφερε ότι ήταν πρόθεσή της να κάψει και να παραμορφώσει τον 29χρονο Mark van Dongen για να μην είναι αρεστός σε καμία άλλη γυναίκα.

Η Wallace είχε διερευνήσει σχολαστικά τις επιδράσεις του θειικού οξέος πριν αγοράσει ένα μπουκάλι και το αδειάσει πάνω του.

Τα τραύματά του ήταν τόσο καταστροφικά που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του σε κλινική ευθανασίας στο Βέλγιο.

Την περασμένη εβδομάδα αθωώθηκε για δολοφονία αλλά κρίθηκε ένοχη για επίθεση με οξύ από πρόθεση.

Η Wallace του επιτέθηκε στο σπίτι της στο Westbury όταν τη χώρισε για μια άλλη γυναίκα. Υποστήριξε ότι νόμιζε πως του έριχνε νερό τη μοραία μέρα τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο 29χρονος παρέλυσε, ακρωτηρίασαν το κάτω αριστερό πόδι του, έχασε την όρασή του στο αριστερό μάτι καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της όρασης στο δεξί του μάτι. Έβαλε τέλος στη ζωή του με ευθανασία τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι αγωνιώδεις κραυγές του ακούγονται στο τηλεφώνημα που έκανε γείτονας που του ζήτησε βοήθεια μετά την επίθεση.

Η συγκλονιστική μαρτυρία πριν τον θάνατο

“Κάποιος έριξε οξύ… κάποιος έριξε οξύ” ακούγεται να λέει. “Κάποιος πέταξε οξύ στο πρόσωπό του” λέει στον χειριστή ο γείτονας.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικές φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα όπου έγινε η επίθεση. Το οξύ έκαψε τα λευκά κλινοσκεπάσματα.

Ο 29χρονος βοήθησε στο να εξασφαλιστεί η καταδίκη της λίγο πριν πεθάνει. Κατάφερε να αποκαλύψει στην αστυνομία τι είχε συμβεί 10 μήνες μετά την τρομακτική επίθεση.

Τους είπε ότι τον απειλούσε να αυτοτραυματιστεί και να τον κατηγορήσει και πως πήγε στο σπίτι της επειδή τη λυπόταν και είχε το διαβατήριό του.

Ήταν στις 3 το πρωί που ξύπνησε και άκουσε τη Wallace να γελά και να του λέει όταν αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμιά. Τότε του έριξε το οξύ.

Είχε γίνει εκδικητική όταν έβαλε τέλος στη σχέση τους μετά από 5 χρόνια. “Στις πιο σκοτεινές της στιγμές αγόρασε ένα μπουκάλι οξύ. Έβγαλε την ετικέτα και διάβαζε για επιθέσεις με θειικό οξύ”. Έλεγε ότι είχε βίαιη ιδιοσυγκρασία και τη φοβόταν.

Ο 29χρονος είχε μετακομίσει με τη νέα σύντροφό του, τη 46χρονη Violet Farquharson, αλλά επέστρεψε για να μείνει με τη 48χρονη στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η Wallace είχε αρνηθεί ότι του έριξε οξύ με πρόθεση. Ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε προσπαθήσει να την εξαπατήσει να το πιει και του το έριξε πάνω στον καβγά τους.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις