Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ισπανία: Άγριος τσακωμός στη Μαρμπέγια – Πορτιέρηδες έδιωξαν τουρίστριες με κλωτσιές

Ισπανία: Άγριος τσακωμός στη Μαρμπέγια – Πορτιέρηδες έδιωξαν τουρίστριες με κλωτσιές

Με κλοτσιές έδιωξαν Βρετανίδες τουρίστριες οι πορτιέρηδες ενός μαγαζιού στην Μαρμπέγια της Ισπανίας. Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει Βρετανίδες τουρίστριες να τσακώνονται άγρια με τους πορτιέρηδες πριν τις… κλωτσήσουν.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», πριν από τη βίαιη αντιμετώπιση, που φαίνεται στο βίντεο, η παρέα τουριστριών, λογομαχούσε με τους security του νυχτερινού μαγαζιού της Ισπανίας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι security τις είχαν διώξει από το κλαμπ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας πορτιέρης σπρώχνει μία κοπέλα με ροζ φόρεμα και μετά σηκώνει στα χέρια του μία γυναίκα με λευκό φόρεμα με σκοπό να την διώξει. Έπειτα, η κοπέλα με το ροζ πέφτει στο έδαφος ενώ μετά από όλο αυτό, η κοπέλα δέχεται και ένα δυνατό χαστούκι, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Κάποιες άλλες κοπέλες που βρισκόταν στο μαγαζί, βλέποντας το σκληρό περιστατικό, πήγαν να ζητήσουν το λόγο που συμπεριφέρθηκαν έτσι οι πορτιέρηδες. Τότε, ο ένας από αυτούς, ενοχλημένος από τη παρατήρηση, αφαίρεσε οργισμένος τη ζώνη του και την χτύπησε σε έναν μεταλλικό στύλο, για να «απειλήσει» τις κοπέλες και να φύγουν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις