Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ισπανία: Αμερικανίδα πέθανε μετά από «ακραίο σεξ», συνελήφθη ο σύζυγός της

Ισπανία: Αμερικανίδα πέθανε μετά από «ακραίο σεξ», συνελήφθη ο σύζυγός της
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αμερικανίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε παραθεριστικό διαμέρισμα στην Ισπανία, αποτέλεσμα «ακραίου σεξ» στο οποίο είχε επιδοθεί με τον συζυγό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον σύζυγό της άτυχης γυναίκας, η οποία φέρεται πως έχασε τη ζωή της έπειτα από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Το πτώμα της 44χρονης, βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα, στην Plaza Enrique Garcia Herrera, στη Μάλαγα, το Σάββατο 6 Απριλίου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 50χρονο σύζυγό της, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο θάνατος ενδέχεται να σχετίζεται με κάποιες “ακραίες σεξουαλικές πρακτικές” στις οποίες είχε επιδοθεί το ζευγάρι. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η υπόθεση διερευνήθηκε ως έμφυλη βία, προτού αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία, καθώς τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για θάνατο από ατύχημα κατά τη διάρκεια ακραίων ή επικίνδυνων σεξουαλικών πρακτικών σε “οικείο πλαίσιο”.

Ωστόσο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι σύμφωνα με νέα δεδομένα, οι ένστολοι έχουν την πεποίθηση ότι πρόκειται για σεξιστική βία.

Τη Δευτέρα, ο 50χρονος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προσωρινή κράτηση του υπόπτου, χωρίς την καταβολή εγγύησης.

Δικαστικές πηγές επιβεβαίωσαν στη La Opinion De Malaga, ότι η υπόθεση θα αναληφθεί πλέον από το δικαστήριο για τη βία κατά των γυναικών, λόγω της φύσης της υπόθεσης.

Η μακάβρια υπόθεση, αποκαλύφθηκε το Σάββατο, τότε που η τοπική αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της, σε ένα διαμέρισμα τύπου Airbnb που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο ακίνητο απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο της τουρίστριας. Η σορός μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής για να υποβληθεί σε νεκροψία και ιατροδικαστική μελέτη.

Εάν επιβεβαιωθεί το σεξιστικό κίνητρο, θα είναι το τρίτο θανατηφόρο περιστατικό αυτού του είδους στη Μάλαγα μέχρι στιγμής φέτος.

Η ισπανική εθνική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις